Egy kisgyerekeknek szóló ausztrál tévéműsorban is az LMBTQ-lobbi akarata érvényesül

zászló, pride, lmbtq,  LMBTQ-transz-BLM, blm, transz, egyesített
Progress pride flag (new design of rainbow flag) waving in the air with blue clear sky, Celebration of gay pride, The symbol of lesbian, gay, bisexual and transgender, LGBTQ community in Netherlands.
Vágólapra másolva!
A The Wiggles ausztrál gyerekeknek szóló tévéműsor új karakterekkel rukkolt elő, a tervek szerint szeptember 4-től sokkolják majd a gyermekeket többek között egy sárga nem bináris egyszarvúval.
Vágólapra másolva!

A PinkNews arról számol be, hogy az új koncepció szerint létrehoztak egy új, Fruit Salad TV nevű YouTube-csatornát, amelynek

- írták The Wiggles Instagram-oldalán.

Felháborodtak az LMBTQ-lobbi hatása miatt

Az egyik új karakter egy sárga nem bináris egyszarvú, Shirley Shawn. Két másik karakter, egy zsaru és egy kézi báb, akik szintén nem binárisak, vagyis nincs nemük.

Matt Canavan queenslandi szenátor felháborodott azon, hogy az LMBTQ-lobbi befolyással van egy gyermekeknek szánt tévéműsorra, és azt mondta a The Australiannek:

Oliver Peterson, a 6PR Perth rádió műsorvezetője a Sky News Australiának azt mondta, hogy nem tudja „megérteni", miért kellett egy nem bináris egyszarvút is bevonni az új szereplőgárdába, szerinte ez egy „furcsa" választás.

- mondta Peterson.

A gyerekeknek szóló tévéműsorok körül voltak már viták, egy korábbi epizódban egy homoszexuális patkány esküvőjét mutatták be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!