Megfojtotta a gyönyörű feleségét, majd amikor a rendőrök el akarták fogni, öngyilkos lett

Alexis Sharkey
Vágólapra másolva!
Fejbe lőtte magát az a férfi, akit a felesége megölésével gyanúsítottak a hatóságok. Az influenszerként dolgozó Alexis Sharkey meztelen holttestét tavaly novemberben találták meg egy út mentén Houstonban, később kiderült, a nőt megfojtották. A rendőrök szerdán akarták elfogni Tom Sharkey-t Floridában, de mire beléptek a házba, a férfi végzett magával.
Vágólapra másolva!

A fején lőtt sebbel holtan találták a rendőrök Floridában azt a férfit, akit a felesége megölésével gyanúsítottak a hatóságok - írja a CBS News.

Tom Sharkey ellen szeptember 29-én adtak ki elfogatóparancsot, a hatóságok szerda reggel kopogtattak be a lánya Fort Meyers-ben található házának ajtaján, miután megtudták, hogy a férfi éppen ott tartózkodik. Mire azonban beléptek a házba, Tom öngyilkos lett.

A 26 éves Alexis Sharkey meztelen holttestét tavaly novemberben találták meg egy út mentén a texasi Houstonban.

A boncolás később megállapította, hogy az influenszerként dolgozó nőt megfojtották.

A válásról beszélt a nő a halála előtt

A szerdai sajtótájékoztatón a rendőrség azt mondta, hogy a férfi korábban félrevezette a hatóságokat a vallomásában, és

a felesége halála után körülbelül két héttel elhagyta az államot.

Augusztusban Tom, aki ekkor már Georgiában élt, beleegyezett egy találkozóba a hatóságokkal, később azonban a nyomozók mégsem találták meg.

Amellett, hogy Tom egyáltalán nem volt együttműködő a hatóságokkal, az is kiderült, hogy korábban már volt példa köztük kapcsolaton belüli erőszakra, a nő pedig halála előtt a válásáról beszélt.

A rendőrök azt mondták, hogy a nyomozás során világossá vált, hogy

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!