Lövöldözés volt egy coloradói iskolánál, a tettesek menekülnek

Vágólapra másolva!
Az aurorai rendőrség közleménye szerint lövöldözés volt az egyik középiskola mellett található parkban. A tettes elmenekült a helyszínről, összesen hat tinédzsert sebesített meg - írja az RT.
Vágólapra másolva!

A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre az egyik Colorado államban található középiskolához, miután az első értesülések szerint az iskola épületén belül történt a lövöldözés. Később azonban kiderült, hogy az iskola melletti parkban nyitott tüzet valaki tinédzserekre, majd elmenekült.

Az aurorai rendőrség tájékoztatása szerint hat tinédzsert kellett kórházba szállítani, a sebesültek 14 és 18 éve közöttiek. Annyit már lehet tudni, hogy több fiatalt lőtt sebbel szállítottak el a mentők, az állapotukról azonban egyenlőre nem adtak bővebb tájékoztatást.

A helyszínen töltényhüvelyeket találtak:

Frissítés

A Fox31 News értesülései szerint három sebesült stabil állapotban van, őket már családjuk is meglátogatta.

A aurorai rendőrfőkapitány, Vanessa Wilson magyar idő szerint 23 óra 10 perckor tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy az egyik fiatal súlyosabb állapotban van, őt jelenleg műtik. Több gyanusítottat keresnek, és nem csak egy fegyverből dördültek el a lövések. Az elkövetők autóval érkeztek, majd azzal is menekültek el a helyszínről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!