Életfogytiglant kapott a férfi, aki ájultra erőszakolt egy nőt az utcán

Aurel Birlan, forrás: Kent Police
Aurel Birlan
Vágólapra másolva!
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki megerőszakolt egy nőt Angliában az utcán és akkor sem hagyta abba, amikor áldozata már elvesztette az eszméletét. Aurel Birlan többször is rátámadt a nőre a közel két óráig tartó nemi erőszakban, amely csak akkor ért véget, amikor egy gyalogos megzavarta - írta meg a Kentlive.news.
Vágólapra másolva!

2021 decemberének egyik hajnalán egy férfi meglátott egy levetkőztett, ájult, sérült nőt a Londontól dél-keletre lévő Chatham egyik utcáján, a Watts Streetet, egy római katolikus iskola közelében. Vele volt egy 44 éves férfi, Aurel Birlan, akivel a szemtanú még el is beszélgetett, mielőtt hívta a segélyhívót. A támadó nem ment el, a férfivel együtt megvárta a rendőröket és hagyta, hogy elfogják. Amikor a nemi erőszakkal kapcsolatos bűncselekmények nyomozásával foglalkozó rendőrök visszanézték a térfigyelőkamera felvételét, rájöttek, mennyire brutális bűncselekményt követett el Birlan.

Kiderült, hogy órákig erőszakoskodott a nővel, aki sokáig könyörgött neki, hogy hagyja abba.

Emellett a felvételen látható, hogy legalább 1 óráig még akkor is folytatta a férfi, amikor a nő már eszméletlen volt.

Aurel Birlan Forrás: Kent Police

Birlant végül kétrendbeli nemi erőszakkal és háromrendbeli szexuális zaklatással vádolták meg. Bűnösnek vallotta magát a Maidstone-i koronabíróságon június 14-én.

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték azzal együtt,

hogy legalább nyolc évet és három hónapot rácsok mögött kell töltenie mielőtt egy bíró elgondolkodna azon, hogy feltételesen szabadlábra helyezzék. A szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába is belekerült. A helyi hírportál, a Kentlive cikkéből az is kiderül, hogy az áldozat már jól van és "óriási méltóságról és bátorságról" tett tanúbizonyságot a nyomozás során.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről