A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Pénzt lopott egy Drag Queen egy show-n, majd a tiltakozó áldozatot vádolta azzal, hogy homofób - videó

gender homosexuality, transz, drag queen, dragqueen, gender, lmbtq
Drag queens Athena Kills (C) and Scalene Onixxx arrive to awaiting adults and children for Drag Queen Story Hour at Cellar Door Books in Riverside, California on June 22, 2019. - Athena and Scalene, their long blonde hair flowing down to their sequined leotards and rainbow dresses, are reading to around 15 children at a bookstore in Riverside. The scene would be unremarkable -- except that they are both drag queens. The reading workshop is part of "Drag Queen Story Hour," an initiative launched in 2015 by a handful of libraries and schools across the United States. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)
Vágólapra másolva!
A V4NA nemzetközi hírügynökség arról ír, hogy egy Drag Queen nagyjából 700 dollárt lophatott el egy nőtől. Az esetről videó is készült. Az érintett nő azt hitte, hogy ez az egész csak egy vicc és a show része. Végül aztán nem kapta vissza a pénzét. A felvételt közzétette az interneten. Ezután az eseményt szervező cég felajánlotta, hogy visszatéríti neki a pénzt, azzal a feltétellel, hogy eltávolítja az esetről készült TikTok-videóit, amik szerintük "erőszakra és gyűlöletre" uszítanak az LMBTQ emberek ellen.
Vágólapra másolva!

A hírügynökség szerint a pénzétől megfosztott nő Las Vegasba látogatott egy hétvégi születésnapi kirándulásra a barátaival és a családjával, a születésnapi ünnepség részeként pedig részt vett egy Drag Brunchon is, amit a Las Vegas-i Treasure Island Hotelben rendeztek. Az eseményen fellépő Drag Queen, eredeti nevén Bryan Watkins, művésznevén pedig Shannel a show kellős közepén felemelte a nő táskáját, és kivett belőle egy köteg pénzt. Az esetről videó is készült.

A felvételen jól hallható, ahogy a mozdulatot taps és sikítás kíséri, hiszen a nézők mindegyike azt hitte, hogy ez a show része. Ebben a tudatban volt a táska tulajdonosa is, aki a műsor végén visszakérte a pénzt, de Watkins azt megtagadta.

– idézi a lányt portál. A nő szerint Watkins tagadta, hogy "egy dollárnál" többet lopott volna, emellett megkérte, hogy hagyja el a létesítményt.

A nő a rendőrségre is elment az ügy miatt, valamint az eseményt szervező céget is megkereste.

A szervező, a Voss Events először elutasító volt, majd végül felajánlotta, hogy visszatérít neki 700 dollárt azzal a feltétellel, hogy eltávolítja az esetről készült TikTok-videóit, amik szerintük "erőszakra és gyűlöletre" uszítanak az LMBTQ emberek ellen.

– tette hozzá a nő a thepostmillennial.com szerint. Watkins eleinte hallgatott a helyzetről, de mivel a videó vírusként terjedt a közösségi oldalakon, Facebook oldalán közzétett egy videónyilatkozatot.

Ebben Watkins – aki a Drag Race nevű televíziós műsor első évadában, majd később a RuPaul's Drag Race: All-Stars első évadában is versenyzett – többek között bocsánatot kér azért, hogy a nő nem érezte jól magát, majd azt mondja, hogy az eset után soha többé nem nyúl mások személyes tárgyaihoz, ugyanakkor vitatta az elvett pénz összegét, és azt állította, hogy a videó megjelenése óta halálos fenyegetéseket kapott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!