TikTok-videó forgatása közben lőttek le egy 14 éves amerikai tinédzsert

salazar
Vágólapra másolva!
Egy coloradói család gyászolja a 14 éves Aaliyah Salazart az Egyesült Államokban, akit augusztus elején nagyapja otthonában lőttek meg, épp egy táncvideót forgatott a TikTokra. A tinédzserrel két fiatalkorú barátja is vele volt forgatás közben, akik egy lőfegyverrel "játszottak", ami valószínűleg véletlenül elsült.
Vágólapra másolva!

TikTok-videó forgatása közben lelőttek egy amerikai tinédzsert Colorado-ban, az Egyesült Államokban.

Az amerikai hatóságok szerint az áldozat, Aaliyah Salazarral két barátja is volt a házban, akik egy lőfegyverrel "játszottak", majd az egyik barát kezében elsült a fegyver, ami fejbetalálta a lányt, aki azonnal meghalt - írja a Fox News.

Mindkét kiskorút emberölés bűntettével vádolja az amerikai rendőrség.

A lőfegyver tulajdonosát, a 21 éves Emiliano Vargast szintén megvádolták azzal, hogy fiatalkorúak kezébe adott fegyvert.

Vargas a lövöldözés idején nem tartózkodott a házban.

A rendőrség szerint sikerült megszerezniük azt a videót, amelyet Salazar a lövöldözés előtt rögzített - a videón a lány táncolt, miközben az egyik barátja a háttérben valószínűleg a fegyverrel "babrált" - a következő pillanatokban sült el a fegyver.

Az áldozat családja megemlékezést tartott a lány emlékére a héten, amin többen is hangot adtak elégedetlenségüknek - szerintük a helyi rendőrség nem kezeli megfelelően az ügyet.

A két fiatalkorú bűnösségük megállapítása esetén hat év börtönbüntetéssel nézhet szembe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről