A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Erre a tüntetésre nem számítottak Brüsszelben - videó

Labor unions protest high costs of living and insufficient wages in Belgium Belgium,Brussels,costs of living,labor unions,protest Horizontal
BRUSSELS, BELGUIM - SEPTEMBER 21: Labor unions take the streets for demanding better working conditions and a sufficient increase in wages amid rising costs of living in Brussels, Belgium on September 21, 2022. Dursun Aydemir / Anadolu Agency (Photo by Dursun Aydemir / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Tízezrek tüntettek a magas energiaárak ellen Brüsszelben - írta a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Tízezrek vonultak Brüsszel utcáira azt követelve, hogy a kormány azonnal intézkedjen a megélhetési válság ügyében. A tüntetést az ország három legnagyobb szakszervezete hirdette meg. Ez a megmozdulás is annak a jele, hogy „komoly elégedetlenségi hullám söpörhet végig Európán" – számolt be az Euronews.

Az Euronews stábjának többen is elmondták a helyszínen, hogy nem jönnek ki a fizetésükből, míg mások a kormány segítségére tudnak csak számítani. „Nem érdekel, hogy ez az ukrán–orosz konfliktus miatt történik vagy sem" – nyilatkozta az egyik résztvevő.

Az összeállításban elhangzott, hogy Belgiumban a fizetéseket az előző évi infláció mértékével emelik. A szakszervezetek ennek ellenére újratárgyalnák a munkaügyi szabályokat, hogy növeljék a bérek vásárlóerejét.

Hatalmas tümtetés volt Brüsszelben a magas energiaárak ellen Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Dursun Aydemir

Európában hasonló tüntetések voltak már Ausztriában, Csehországban és Görögországban is az emelkedő árak miatt – emlékeztetett a portál.

Ez a tüntetés egy újabb jele annak, hogy hamarosan beköszönt az elégedetlenség tele.
Novemberre általános sztrájkot terveznek Belgiumban – ismertette az Euronews tudósítója.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!