Putyin embere kitálalt, mindent elmondott

landscape HORIZONTAL 2970803 11/08/2016 Russian presidential spokesman Dmitry Peskov during Russian President Vladimir Putin's meeting with Premier of the State Council of the People's Republic of China Li Keqiang at the Moscow Kremlin, November 8, 2016.
Dmitrij Peszkov
Vágólapra másolva!
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője tagadta az Ukrajnával kötött békeszerződés tervezetének átadását Putyinnak - kommentálta az ilyen jellegű feltételezéseket Peszkov november 22-én a RIA Novosztyinak.
Vágólapra másolva!

Korábban az Ukrajinszka Pravda azt írta, hogy a G20-ak vezetőinek találkozójának előestéjén az egyik közvetítő ország átadta Putyinnak a Moszkva és Kijev közötti békemegállapodás tervezetének lehetséges verzióját - írja az iz.ru.

"Nem" - mondta Peszkov a RIA Novosztyinak, arra a kérdésre válaszolva, hogy igaz-e ez az információ.

Dmitrij Peszkov. Forrás: AFP/Sputnik/Sergey Guneev

Egy nappal korábban a Kreml szóvivője kommentálta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentését, miszerint Moszkva állítólag nem törekszik tárgyalásokra, hanem csak "az ellenségeskedés szünetelését akarja elérni".

Peszkov megjegyezte, hogy Oroszország el kívánja érni a különleges katonai művelet során kitűzött célokat, "és el is fogja érni azokat".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről