A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Egyetemi diáknak tetette magát, megdöbbentő dolog történt

Vágólapra másolva!
Egy alabamai férfi a Stanford Egyetem hallgatójának adta ki magát és az egyetem több kollégiumában is lakott, valamint közel egy éven keresztül kapcsolatba került a hallgatói közösséggel.
Vágólapra másolva!

A 2021-ben érettségizett William Curry-t csütörtökön rúgták ki az egyetemről, miután állítólag ellopott egy televíziót az egyik diákszállóból, ahol több héten keresztül az alagsorban aludt - számolt be NYPost.

Az egyetem már többször eltávolította a férfit, de Curry folyamatosan visszajött és képes volt elvegyülni az egyetemisták között és bejutni több kollégiumba is.

Curry másodéves orvostanhallgatónak adta ki magát és legalább öt diákszállón lakott 2021 őszétől egészen a múlt heti eltávolításáig.

A diákok szerint a férfi betört kollégiumi szobákba, és legalább egy diákot zaklatott is.

Az egyetem szóvivője elmondta, hogy Curry-t először 2021 decemberében jelentették az egyetemi biztonsági szolgálatnak.

Az adminisztrátorok többször is kitiltották az egyetem területéről, de ez sem riasztotta el a férfit.

Az alabamai születésű férfi képes volt megkerülni az egyetemi protokollokat, amelyek célja, hogy megakadályozzák az illetéktelenek bejutásást a diákszállásokra.

Curry állítólag legalább két mesét is kitalált. Az egyikben azt állította, hogy középiskolásként beszervezték a Stanford férfi atlétikai csapatába. A másikban azt állította, hogy a Duke-ról igazolt át.

Létrehozott egy Tinder-profilt, amelyben a 2025-ös évfolyam stanfordi orvostanhallgatójaként szerepelt, és legalább egy stanfordi diáklánnyal randevúzott, aki azt állította, hogy a szakításuk után zaklatta őt.

Úgy tűnt, hogy a focisták barátja volt. Így bármikor, amikor megláttuk, beengedtük, mert mintha ismerte volna az embereket - mondta az egyik diák.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!