Elképesztő, hogyan halt meg egy idős brit Thaiföldön

Thaiföld, Lövöldözés, Gyilkosság, Brit férfi, Thai nő,
CÍMLAPKÉP, EMBEDEL,
Vágólapra másolva!
Hátba lőttek egy 70 éves, brit férfit Thaiföldön, a Bangkoktól 130 km-re dél-keletre fekvő Pattajában, ahol négy éve élt együtt egy 38 éves helyi nővel. Egy térfigyelő rögzítette a támadást, a gyilkost is látni rajta, mégsem találták még meg a helyi nyomozók. Ahogy azt sem tudni, szerelmi háromszög vagy egy elfajult közlekedési vita áldozata lett-e a DailyMail cikke szerint. 
Vágólapra másolva!

Január 5-én nem sokkal este fél tíz előtt találták meg a Doncasterből származó áldozatot egy vértócsában a robogója mellett, miután a helyiek lövéseket hallottak. Mint kiderült, a 70 éves, nyugdíjas mérnök, Neil Roger lett brutális támadás áldozata és egy térfigyelő kamera rögzítették a halála pillanatát. A felvételen jól látható, hogy a gyilkos ráfogja a fegyvert és nem törődik azzal, hogy eltakarítsa tette bizonyítékait.

Miután négyszer hátba lőtte, a töltényhüvelyeket az aszfalton hagyta és elmenekült.

Chakkrapan Kittisiripornkul rendőr ezredes, a Chonburi rendőrség parancsnokhelyettese arról beszélt a DailyMail-nek, hogy az áldozat 38 éves élettársa nem sokkal a baleset után érkezett meg a helyszínre. A nő 4 éve élt a brit nyugdíjassal, aki egyébként már 20 éve elköltözött a Szigetországból Thaiföldre. Amikor meglátta vérbefagyott élettársát, teátrálisan a földre rogyott és a férfi holtteste mellett zokogott.

Kihallgatásán azt mondta, házasságként fogták fel a kapcsolatukat, amit soha nem jegyeztek be és arról is beszélt, hogy a férfi karácsonykor meglátogatta a beteg nővérét. Roger január 4-én, szerdán tért vissza Pattayára. Másnap, a támadás előtt délután 4 órakor a barátaival ivott, amíg a nő otthon volt és a házban dolgozott. Akkor is otthon volt, amikor megérkezett a férfi halálának híre.

Azt mondta, nem tudja, volt-e vitája másokkal, helybéliekkel, vagy ott élő britekkel.

A nőnek lefoglalták a telefonját, mert kíváncsiak rá, volt-e szeretője. Azt ugyanis nem tudni, mi lehetett a támadás indítéka, mindenesetre Surakit rendőr ezredes délelőtt telefonon két lehetséges okról beszélt.

Szerinte vagy közlekedési vita miatt halt meg vagy szerelmi háromszög áldozata lett.

- tette hozzá.

Emellett a férfi pénzügyi helyzetére is kíváncsiak, mert szeretnék megtudni, kinek állhatott érdekében Neil Roger meggyilkolása.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!