A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Két fiatal pomponlány meghalt egy amerikai horrorbalesetben

Police - patrol car on duty Disasters and Accidents police . Symbol image Danger Blue light Symbol motif Warning Barrier Blocking locked Insert Alarm Horizontal CRIME TRAFFIC SYMBOL ACCIDENT SITE ACCIDENT BURGLARY BLUE COLOUR CAST TRAFFIC ACCIDENT STREET
Betörés
Vágólapra másolva!
Két tinédzser pomponlány meghalt, miután egy rendőrautó óriási sebességgel átszáguldott át a piros lámpán, és nekiment a fiatalok kocsijának. A súlyos baleset az USA-ban történt.
Vágólapra másolva!

Mindkét áldozat Louisiana államból származott, a 17 éves Maggie Dunn és a 16 éves Caroline Gill meghalt a balesetben. A kocsijukba csapódó rendőrautót a 42 éves David Cauthront vezette, akit letartóztattak az eset után. A Mirror úgy tudja, hogy a kerületi ügyészség a rendőrt kétrendbeli gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja.

A BorsOnline a külföldi beszámoló alapján azt írja, hogy a két tinédzser mellett ott ült a járműben egy harmadik személy is, Maggie testvére, Liam Dunn. Az egyetemista fiú életveszélyesen megsérült, még nem biztos, hogy túléli – ha nem sikerül megmenteniük az orvosoknak, akkor a rendőrtisztnek újabb vádponttal kell szembenéznie és súlyosabb büntetésre számíthat.

Információk szerint a rendőrök egy Tyquel Zanders nevű betörőt üldözték, amikor összeütköztek a fiatalok kocsijával. Zanders a gyanú szerint betört az egyik rokona otthonába, majd ellopta az autójukat. A rendőrség szerint elvette az autó kulcsait, és elhajtott, a rendőrök pedig üldözni kezdték. Zanders áthajtott a piros lámpán, a rendőr követte tovább, de már nem tudta elkerülni az ütközést a lányok autójával. A betöréssel gyanúsított Zanders ellen eljárás indult.

A gyászoló család rengeteg részvétüzenetet kapott, a gimnázium, ahová a két lány járt, közleményt adott ki, melyben együttérzésükről biztosították a családot.

Kiemelt képünk illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!