A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Pár óra elteltével zuhant ki egy ház ablakából két testvér Szlovákiában

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Tragikus események sora rázta meg Pozsonyligetfalu egyik társasházának lakót. Két testvér egymás után pár órával zuhant ki ugyanazon ablakon, majd a lakásukban holtan találták az egyikük fiát - írja a Paraméter. 
Vágólapra másolva!

Vasárnap délelőtt 10 óra körül a ligetfalui Vyšehradská utca egyik hétemeletes lakóháza előtti betonra esett egy férfi. Kórházba vitték, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem sokkal később meghalt.

Délután 3 órakor ugyanoda riasztották a mentőket és a rendőröket, mert egy nő is kiesett, aki a helyszínen meghalt.

A Joj TV információ szerint a nő a 4. és 6. emelet közötti lakásból zuhant ki és szúrt sebek voltak a testén. A rendőrök ekkor kezdték vizsgálni, hogy pontosan honnan eshettek ki az áldozatok és végül egy drón segítségével rátaláltak a lakásra.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Fél 5 körül bejutottak. Holtan találták a nő 10 éves kisfiát, akinek szintén szúrt sebei voltak. Később az is kiderült, hogy a kizuhant nő és férfi testvérek voltak.

Az ügyet a pozsonyi rendőrség vizsgálja. Egyelőre nem árulnak el több részletet, de a szlovák média szerint az ügy számos kérdést felvet. Például azt, hogy miért nem kezdte el rögtön keresni a rendőrök azt, hogy honnan zuhant ki a férfi, mivel a nő ekkor még biztosan élt és megelőzhető lett volna a tragédia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!