A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Kompakt kinézetet kaphat a Chrome

laptop notebook internetezés böngészés kávézó
Fotó: Ilyuza Mingazova / Unsplash
Vágólapra másolva!
Az aktiválása után egy picivel több látszódhat majd a weblapokból.
Vágólapra másolva!

A legutóbbi dizájnváltást követően számottevően szellősebbé vált a Google Chrome számítógépes változatának a kezelőfelülete. A módosítás nem váltott ki érdemi negatív visszhangot, továbbra sem foglal túl sok helyet a böngésző mindig látható kezelőfelülete, de tény, hogy így kevesebb hely marad a monitoron a weblapoknak.

A többek közt a Chrome változtatásait is szoros figyelemmel követő Leopeva64 most leleplezett egy vadiúj funkciót a fejlesztői (Canary) kiadásában, debütált benne a böngésző kompakt módja. A különleges kapcsoló átállításával való aktiválását követően ezt a Chrome ablakfejlécének jobb egérgombos menüjében lehet bekapcsolni és kikapcsolni, a bekapcsolása esetén szorosabban egymáshoz bújnak fülekhez, a címmezőhöz, az ikonokhoz hasonló kezelőfelületi elemek, így több hely jut a weblapok megjelenítésére a kijelzőn.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor válhat általánosan elérhetővé a kompakt mód, de olyan két hónap múlva fut majd be az a főverzió, amelyben egyáltalán feltűnt a fejlesztés, így korábban semmiképp sem érdemes számítani rá.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!