Hét gyereket erőszakolt meg 13 férfi és 8 nő

pedofil, gyerek, bántalmazás, erőszak, illusztráció
Little girl covers her face with hands and cries
Vágólapra másolva!
Brutális kegyetlenséggel bántalmaztak, és erőszakoltak meg gyerekeket Angliában. A pedofil bandának összesen 21 tagja volt, akik 7 gyereket kényszerítettek szexre másokkal és egymással is közel egy évtizeden át. A bíróság eddig 13 pedofilt ítélt el összesen 145 évnyi börtönbüntetésre. A bandában voltak nők is.
Vágólapra másolva!

A hatóságok 2017-ben kezdtek el nyomozni az ügyben, amikor

az egyik áldozatuk kórházba került a pedofil bűncseleményekre utaló sérülései miatt.

A több mint 5 évig tartó nyomozásban 70 embert hallgattak ki. Így derült ki, hogy közel egy évtizeden keresztül erőszakolt meg és kényszerített szexre gyerekeket egy 21 fős pedofil banda Angliában, egészen pontosan Walsall és Wolverhampton környékén. Nem csak férfiak, 8 nő is van köztük. Hét 12 évesnél fiatalabb gyereket kényszerítettek gyomorforgató tettekre. A rendőrök összefogtak a szociális dolgozókkal, hogy kiderítsék, mi történt pontosan, mit tettek a pedofil nők és férfiak.

Egyelőre csak annyit osztottak meg a brit médiával, hogy a banda tagjai megerőszakolták a gyerekeket, de arra is kényszerítették őket, hogy egymással szexeljenek.

A gyerekeket a legborzasztóbb és legkegyetlenebb módon bántalmazták, nem csak fizikailag hanem pszichésen is – írja a Daily Mail.

A rendőrök szerint ez volt az eddigi legnehezebb és legösszetettebb esetük. A nyomozást vezető Paul Drover nyomozó kiemelte a gyerekek bátorságát, amiért elmondták nekik, hogy mit tettek velük, és hozzátette, hogy sokáig kapnak még tőlük támogatást. Azt is mondta, reméli, hogy az eset után azok, akiket még most is bántalmaznak, bátrabban kérnek majd segítséget olyan szakemberektől, barátoktól, akikben megbíznak. A főügyész, Joanne Jakymec úgy fogalmazott,

a banda a legborzasztóbb szexuális visszaélések egész katalógusát követte el.

A lehető legsúlyosabban bántalmazták a gyerekeket, amivel durva sérüléseket okoztak nekik.

A kiterjedt ügy gyanúsítottjai nem egyszerre álltak bíró elé. A wolverhamptoni bíróságon három tárgyalást kellett tartani a banda nagy létszáma miatt.

Eddig 13 pedofilt ítéltek el. Ők összesen 145 év börtönbüntetést kaptak. Az egyikük beismerte a tettét, de rajta kívül senki más nem volt erre hajlandó, sőt, egyikük sem mutatott megbánást.

A nőknél a legfiatalabb a 36 éves Kristy Webb, őt a bíróság 10 év börtönbüntetésre ítélte, míg a legidősebb a 66 éves Violet Griffithst, akit egyelőre nem ítélték el. A férfiak között Luke Baker a legfiatalabb a maga 22 évével. Ő 2 év 4 hónap börtönbüntetést kapott, a legidősebb pedofil férfi, a 72 éves David Evanst pedig 3 év 6 hónapot.

Az interneten sokan felháborodtak az enyhe büntetés miatt.

Az elítélt pedofilok esetében évekig, vagy akár határozatlan időre azt is elrendelték, hogy nem mehetnek gyerekek közelébe, emellett - a Szigetország törvényei értelmében - a hatóságok megfigyelik őket. Nézik, mire kattintanak az interneten, nem törölhetik a keresési előzményeiket, és bármikor ellenőrizhetik őket a rendőrök bejelentés nélkül.

(A címlapi kép illusztráció!)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről