Késsel szúrtak meg egy japán kisfiút, miközben iskolába ment

japán, késelés, iskolás, fiatal, fiú, késelő, nyugdíjas
A photo shows a scene where a junior high school student was stabbed with a knife by a man in Ota Ward, Tokyo on May 10, 2023. A male student in the first year of junior high school was stabbed his stomach with a knife on a street while going to school and was taken to a hospital for treatment. The Tokyo Metropolitan Police Department arrested a man in his 60s in the act of committing a crime. Police officers inspect the scene.( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Keita Iijima / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
A japán rendőrség közölte, hogy egy iskolás fiút mellkason szúrtak Tokió belvárosának egyik lakónegyedében. A gyanúsított kezén és ruháján vér volt, amikor letartóztatták – írja a Foxnews.
Vágólapra másolva!

A rendőrség közölte, hogy letartóztattak egy 61 éves férfit, aki rátámadt a diákra. A rendőrség nem közölte, hogy a gyanúsított beismerte-e a támadást.

A fényképen látható az a helyszín, ahol egy középiskolás diákot késsel szúrt meg egy férfi a tokiói Ota Wardban 2023. május 10-én. Forrás: The Yomiuri Shimbun via AFP/Yomiuri/Keita Iijima

A rendőrség szerint a fiút – akinek nevét kiskorúsága miatt nem közölték – egy konyhakéssel szúrták meg.

A gyanúsított kezén és ruháján vér volt, amikor letartóztatták – közölték a médiajelentések.

Japánban szigorúan ellenőrzik a fegyverek használatát, és ritkák a lövöldözések, de az elmúlt években voltak nagy visszhangot kiváltó esetek, amikor véletlenszerűen késsel támadtak meg embereket a metrókon és gyújtogattak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről