Vonat sodort el egy autót Floridában, három gyermek is meghalt - videó

Vágólapra másolva!
Hat ember meghalt, köztük három gyermek, miután szombat este egy vonat egy terepjáróba rohant egy floridai vasúti átjáróban. 
Vágólapra másolva!

A balesetben egy család öt tagja és barátjuk halt meg. Egy személyt életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. Az elhunytak között három gyermek is volt.

A autóban ülők közül öten kirepültek a járműből.

Az 50 éves Enedelia Hernandez, a 22 éves Anaelia Hernandez, a 17 éves Jakub Lopez és Alyssa Hernandez, valamint a kilencéves Julian Hernandez a helyszínen meghaltak, apjuk Jose Hernandez, aki az autó vezette, a kórházban halt meg - írta a The Guardian.

Az autóban utazók egy 15.éves lány születésnapi partijára tartottak, amikor a floridai Plant Cityben egy vasúti átjáróhoz értek.

A balesetről készült videó felvételek szerint az autót vezető férfi nem állt meg a vasúti kereszteződésben, amelyet stop tábla és jelzőlámpa is védett.

A helyi seriff újságíróknak azt mondta:

A hatóságok vizsgálják, hogy az autó miért nem állt meg a vasúti kereszteződésben.

A videofelvételeken látszik, hogy a terepjáró a sínekhez húzódott, és lassan kúszott át a síneken anélkül, hogy megállt volna

- mondta a seriff, hozzátéve: a vonat vezetője megpróbált lassítani és dudált is, ahogyan egy másik autós is, aki a közelben volt és látta a közelgő tragédiát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!