Eltűnt egy anyuka újszülött babájával Angliában

Eltűnt anyuka, újszülött gyermekkel
Vágólapra másolva!
Eltűnt egy nő újszülött babájával, aki egy égő autót hagyott az autópályán. Szeretőjével együtt hamis neveken jelentkeztek be szállodákba. 
Vágólapra másolva!

Constance Marten és élettársa, Mark Gordon és újszülött gyermeke eltűnt. A térfigyelő kamerák felvételei látták őket, amint elsétáltak egy alig hat nappal korábban vásárolt autóból - írja a Mirror.

A pár az M61-es autópálya leállósávján sétált a manchesteri Bolton közelében, Constance pedig a karjában vitte a kisgyermeket január 5-én, csütörtökön.

A nőt 300 kilométerrel arrébb, az essexi Harwich kikötője közelében látták újra,

ahol úgy tűnt, mintha a gyermeket egy élénkpiros ruha alatt elrejtve vinné.

A rendőrség szerint körülbelül 32 kilométerrel arrébb, Colchesterben is látták, és a rendőrök úgy vélik, hogy hamis nevet használhatott, hogy bejelentkezzen egy panzióba.

A nyomozók úgy vélik, hogy a háromtagú család onnan taxival ment a 112 kilóméterre lévő East Ham metróállomásra, a kelet-londoni Newhambe, ahol készpénzzel fizették ki a viteldíjat, mielőtt eltűntek.

A 35 éves anyukát és 48 éves élettársát azóta nem látták.

Közben részletek derültek ki arról, hogy ki is Constance és milyen családi háttérrel rendelkezik.

A 35 éves lány Mary Anna Marten régész unokája,

akinek keresztanyja a néhai anyakirálynő volt.

A Greater Manchester-i rendőrség közölte, hogy

"A rendőrök egyre jobban aggódnak az újszülött baba jóléte miatt, ami mindenki számára elsődleges, és arra kérik Constance-t és a nyilvánosság minden olyan tagját, aki bármilyen információval rendelkezik, hogy jelentkezzen, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságban és jól vannak-e" - közölte a rendőrség.

A GMP közrendvédelmi vezetője, Michaela Kerr főfelügyelő korábban közvetlen felhívást intézett Constance-hoz, ahol biztosította Constance-t, hogy számukra az a fontos,

hogy ő és a babája biztonságban legyen,

hogy a babát a lehető leghamarabb megvizsgálják az orvosok, ezért kérte, hogy minél előbb keressen fel egy kórházat bárhol is legyen az.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről