Méregdrága vibrátort is lopnia kellett a felbérelhető bolti tolvajnak

Vágólapra másolva!
Egy férfi arról mesélt, hogy amíg bolti tolvajként tevékenykedett, milyen különleges megrendeléseket teljesített azoknak, akik megvásárolták tőle a lopott árut. A férfi top 10-es listáján a vibrátor is szerepel, méghozzá előkelő helyen.
Vágólapra másolva!

A most 32 éves Cullan Mais közel egy évig élt abból, hogy bolti tolvaj volt, azonban nem saját magának lopott, hanem konkrét megrendeléseket teljesített, amiket előre megbeszélt az ügyfeleivel.

A férfi azért vált bolti tolvajjá, hogy finanszírozni tudja a kábítószer-függőségét, a lopott árut eladta, a pénzt pedig drogokra költötte.

A férfi a „pályafutása" alatt tízszer került rács mögé és állítása szerint összesen 3 millió fontnyi, azaz körülbelül 1,3 milliárd forintnyi terméket lopott el.

Elmondása szerint voltak olyan kuncsaftjai, akik nagyon extrém dolgokat kértek tőle, például, hogy lopjon el egy drága vibrátort.

A felnőtt játékszerek egyébként a férfi top 10-es listáján is szerepelnek, például az alkohol, telefonok és ruhák mellett.

A férfi végül azért hagyott fel a bűnözéssel, mert 2020-ban majdnem meghalt egy fertőzésben, azóta leszokott a drogokról és abbahagyta a bolti lopást is.

Forrás:DailyStar