A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy kocsiba csapódott egy kisrepülőgép az amerikai országúton

Vágólapra másolva!
Kedden egy repülőgép egy kocsiba csapódott Minneapolis külvárosában. A gép pilótája és az autó sofőrje is könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. 
Vágólapra másolva!

A baleset nem sokkal fél 11 után történt a minnesotai országúton. A repülőgép a Crystal repülőtérre tartott, amikor mechanikai probléma lépett fel, és a pilóta elvesztette az irányítást a gép felett.

A pilóta megpróbált kényszerleszállást végrehajtani az országúton.

Villanyvezetékeknek ütközött, majd összeütközött az autóval.

A 23 éves pilóta egyedül volt az egymotoros repülőgépen. Sérüléseit a helyszínen ellátták.

Az úttesten közlekedő 32 éves férfi egyedül ült a járművében, és kisebb sérülésekkel szállították kórházba - írta az ABC.

Idén már több baleset is történt a gépek műszaki meghibásodása miatt

Májusban két ember megsérült, amikor egy kisrepülőgép zuhant egy kertesház udvarára a Washington állambeli Lakewoodban. A repülő a zuhanást követően kigyulladt, a benne utazó két férfit kritikus állapotban szállították kórházba.

A hónap elején lezuhant és a plázába csapódott egy repülőgép Texasban. A gép fedélzetén csak a pilóta tartózkodott, aki a helyszínen életét vesztette.

Szintén ebben a hónapban egy másik repülőgép belecsapódott egy autóba kényszerleszállás közben. Az autó sofőrjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba, a gépben utazó két ember nem sérült meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!