Ez nem a mi háborúnk! - keményen bírálták Joe Bident - videó

háborús galéria, pusztítás, orosz-ukrán háború, ukrán, orosz, Ukrajna, gyűjtés, február, március
MYKOLAIV, UKRAINE - MARCH 03: A destroyed house is seen in Novohrihorivka as the war between Russia and Ukraine has been going on for more than a year in Mykolaiv, Ukraine on March 03, 2023. Vincenzo Circosta / Anadolu Agency (Photo by Vincenzo Circosta / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A háborús őrületet, amibe a baloldal belevágott, az amerikai konzervatívok elutasítják, és azt sem fogadják el, hogy százmilliárdnyi dollárt küldjenek Ukrajnába, ami csak arra lehet jó, hogy kirobbantják ezzel a III. világháborút - minderről Kari Lake, republikánus politikus beszélt a washingtoni CPAC-en. 
Vágólapra másolva!

– mondta Kari Lake amerikai republikánus politikus a hétvégi CPAC-en, keményen bírálva Joe Biden háborús narratíváját.

Az arizonai Lake - akit lehetséges alelnökjelöltként is emlegetnek - éles hangú beszédében egyértelművé tette: a háborús őrületet, amibe a baloldal belevágott, az amerikai konzervatívok elutasítják, és azt sem fogadják el, hogy százmilliárdnyi dollárt küldjenek Ukrajnába, ami csak arra lehet jó, hogy kirobbantják ezzel a III. világháborút.

Nem Kari Lake az egyetlen meghatározó amerikai konzervatív, aki pont úgy vélekedik a háborúról, mint mi, magyarok. Ismét bebizonyosodott: nem vagyunk egyedül azzal a véleményünkkel: a háború folytatása senkinek, míg az azonnali tűzszünet mindenkinek érdeke - olvasható az Alapjogokért Központ bejegyzésében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről