Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Még több adat az Epstein-dokumentumokból: Hillary Clinton neve is előbukkant

Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein, Bill Clinton, 1993
Vágólapra másolva!
A legújabb hírek arról szólnak, hogy Hillary Clinton neve is szerepel az Epstein-dokumentumokban, mivel az ügyvédek szerint ő és Bill Clinton alapítványa finanszírozta Maxwellt.
Vágólapra másolva!

Szivárognak az információk azokból az újonnan nyilvánosságra hozott feljegyzésekből, amelyek a Jeffrey Epstein egykori barátnője, Ghislaine Maxwell elleni eljárásban merülnek fel.

A korábbi ismert üzletembert 2019 júliusában vették őrizetbe New Jersey-ben egy repülőtéren. A vád szexuális bűncselekmények és kiskorúakat érintő emberkereskedelem volt ellene. A vizsgálati fogságban, 2019. augusztus 10-én halt meg a cellájában máig tisztázatlan körülmények között.

A demokrata párt vezető személyiségeinek számító házaspár nem most került először a hírekbe az Epstein-üggyel kapcsolatban.

Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein és Bill Clinton 1993-ban Forrás: Twitter/Unknown

Bill Clintonról egy bizonyos Johanna Sjoberg feljelentésében azt állította, hogy Epstein elmondása szerint úgy vélekedett a lányokra utalva, hogy fiatalon

Hillary Clinton neve korábban egy 2016-os, az ügyhöz kapcsolódó dokumentumban bukkant fel. Akkor Epstein egyik áldozata, Roberts-Giuffre kérte, hogy a jogi folyamatok alatt folytassanak kommunikációt tanúkkal, akik között Clinton neve is felmerült, adta hírül a Newsweek.

Roberts-Giuffre jogi csapata emellett azzal vádolja Maxwellt, hogy nem adja ki pénzügyi adatait.

– szemlézte a bírósági dokumentumokat a Daily Mail, majd hozzátették, hogy az ügyvédek azt sugallják, hogy Maxwell Bill Clintont próbálja védeni, mert az alapítványa anyagilag támogatja őt - írja a Magyar Nemzet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről