Először szólalt meg Harry herceg édesapja betegségéről

Harry herceg nem térhet vissza hivatalosan a királyi családba
Harry herceg nem térhet vissza hivatalosan a királyi családba
Fotó: WPA Pool/Getty Images
Vágólapra másolva!
Harry Herceg először nyilatkozott azóta, hogy III. Károlyt rákkal diagnosztizálták, és lemondta a hivatalos programjait. Az interjú magyar idő szerint pénteken délben kerül adásba a Good Morning America című műsorban.
Vágólapra másolva!

Harry herceg édesapja, III. Károly állapota mellett beszélt házaséletéről és az általa alapított sportversenyről, az Invictus Gamesről is, aminek kanadai edzőtáborába a napokban látogattak el feleségével

Canada News - February 15, 2024
A hercegi pár
Fotó: ZUMAPRESS.com / Represented by ZUMA Press, Inc.

A brit király kisebbik fia és felesége 2020-ben hagyták el az udvart, az Egyesült Államokba költöztek. Harry herceg múlt héten meglátogatta édesapját, miután kiderült, hogy rákkal küzd. 

A daganatot akkor vették észre, amikor a király prosztata-megnagyobbodás miatt kórházi kezelésen vett részt Londonban.

 A palota egyelőre annyit árult el, nem prosztatarákról van szó. III. Károly lemondta hivatalos programjait, kötelezettségeinek Kamilla királyné és Vilmos herceg tesznek eleget a gyógyulása ideje alatt. 

A hivatalos kommunikáció megjelenése után nem telt el egy nap, Harry herceg máris Londonba utazott. Február 6-án egyedül ment az Egyesült Királyságba.

 Testvérével nem találkozott, édesapjánál pedig nagyon kevés időt töltött. A herceggel azután készítették az interjút, hogy megjelent feleségével közös, új weboldaluk – számolt be róla a BBC

Harry herceg
Harry herceg megszólalt édesapja állapotával kapcsolatban
Fotó: WPA Pool/Getty Images

 



 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről