A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csoportosan megerőszakoltak egy turistát Indiában

Vágólapra másolva!
Csoportos nemi erőszak áldozata lett egy brazil-spanyol kettős állampolgárságú turista a kelet-indiai Jharkhand államban, Dumka körzetben. Elmondása szerint, hét férfi megerőszakolta, amikor motorozni mentek a férjével, és éjszakára megálltak, férjét pedig megverték. A rendőrség tájékoztatása szerint négy férfit letartóztattak, további hármat keresnek.
Vágólapra másolva!

Csoportosan megerőszakoltak egy nőt a kelet-indiai Jharkhand államban, férjét pedig megverték, amikor motorozás közben megálltak éjszakára. Négy férfit letartóztattak, további hármat keresnek.

A pár néhány hónappal ezelőtt érkezett Indiába. A hétvégén a nő egy videót tett közzé Instagram-oldalukon, amelynek 234 000 követője van.

Hét férfi erőszakolt meg. Megvertek és kiraboltak minket, bár nem sok mindent vittek el, mert meg akartak erőszakolni 

- mondta a brazil-spanyol kettős állampolgárságú turista spanyolul, hozzátette, megverték és azzal fenyegetőztek, hogy megölik őket.

Többször megütöttek a sisakkal, kővel a fejemen.

 Hála istennek, volt rajtam kabát, és ez egy kicsit tompította az ütéseket" - ezt már a férj mondta, aki úgy fogalmazott, felesége sokkal rosszabbul járt.

Pitamber Singh Kherwar rendőrfelügyelő elmondta, a házaspárnak sikerült megállítani egy járőrautót, ezután a helyi kórházba szállították őket. A pár vegyesen beszélt angolul és spanyolul, így a rendőrök kezdetben nem értették őket, de jól látszott, hogy megsérültek és kezelésre szorulnak. 

Brazília indiai nagykövetsége azt mondta a BBC-nek, hogy a nő és férje súlyos bűncselekmény áldozatai lettek. A nagykövetség felvette a kapcsolatot a nővel és a helyi hatóságokkal, valamint a spanyol nagykövetséggel, mivel a házaspár spanyol útlevéllel utazott be Indiába. Nemrég a berlini metróban erőszakoltak meg egy nőt, de Németország legforgalmasabb turistalátványosságánál is erőszakoltak és gyilkoltak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!