Eltűnt texasi nő holttestét találták meg egy aligátor szájában

Vágólapra másolva!
Egy eltűnt texasi nő holttestét egy aligátor állkapcsában találták meg. Amikor rátaláltak, az állat még mindig a nő maradványait ette.
Vágólapra másolva!

A 60-as éveiben járó nő holttestét a Clear Lake-i Horsepen Bayou partján találták meg kedd reggel, kevesebb mint 12 órával az eltűnése után.

A houstoni rendőrök az eltűnt nőt keresték a környéken, amikor felfedezték, hogy egy aligátor rágcsálja a testét.

aligátor
Képünk illusztráció!
Fotó: SAM GREENWOOD / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Egy rendőr agyonlőtte az állatot, hogy megakadályozza, hogy nagyobb kárt tegyen a maradványokban. Egy búvárcsapat ezután kiemelte a holttestet és az aligátort a mocsárból.

A rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra az áldozat személyazonosságát, és közölte, hogy a halál okát a boncolást követően állapítják meg. 

Az áldozat férje kedden kora reggel jelentette be a nő eltűnését, miután utoljára akkor látta, amikor hétfőn este fél nyolc körül elment sétálni. A nő nem tért haza.

Holttestét az aligátor állkapcsában találták meg, nem messze az otthonától.

aligátor
Képünk illusztráció!
Fotó: Xinhua via AFP / Xinhua via AFP/Xinhua News Agency.All Rights Reserved

Egyelőre nem világos, hogy az áldozatot az aligátor ölte-e meg vagy vízbe fulladt és az állat ezután ragadta el. A texasi vadőrök segítettek a mentési munkálatokban.

Legalább egy tucatnyi rendőr érkezett a mocsárhoz. A szemtanúk szerint a rendőrök órákat töltöttek a helyszínen.

Angela Derous, aki kedd este a mocsárnál horgászott, azt mondta, hogy ő már hozzászokott, hogy ezen a területen sok az aligátor.

Tudom, hogy melyik partoktól kell távol maradni, és hogy hol szeretnek napozni. Ez az első alkalom, hogy hallottam, hogy ilyesmi történt. Ez egy kicsit ijesztő.

A tisztviselők szerint Texasban nagyon ritkák a halálos kimenetelű aligátortámadások, az utolsó esetet 2015-ben jegyezték fel, amikor egy 28 éves férfi halt meg, miközben úszott - írta a Daily Mail.

Tavaly beszámoltunk egy hasonló esetről, akkor egy eltűnt floridai nő holttestét találtak meg egy aligátor szájában. Hatalmas aligátor marcangolt halálra egy floridai férfit is. Arról is írtunk, hogy egy horgászt egy hatalmas aligátor kergetett meg a floridai mocsárvidéken, de ő túlélte a találkozást.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről