Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Kutya ölt meg egy 93 éves nőt Franciaországban

Vágólapra másolva!
Egy kilencvenes éveiben járó nő május 28-án, kedden meghalt, miután egy kutya megtámadta őt egy temetőben. Az ügyben nyomozás indult, és négy embert őrizetbe vettek.
Vágólapra másolva!

A nő azért ment a temetőbe, hogy virágot helyezzen egy rokona sírjára. Május 28-án, kedden megtámadta egy kutya, amelyet egy kutyaközpont alkalmazottja gondozott - írta a CNews.

A kutya hirtelen rátámadt és halálos sebet ejtett rajta, a nyaki ütőerénél harapta meg.

 

A közeli kutyaközpont egyik gondozóját őrizetbe vették

Egy 18 éves fiatalember riasztotta a rendőrséget, és elmondta, hogy az idős asszonyt megtámadta egy kóbor kutya.

A fiú hazudott a rendőröknek, mert valójában ő volt az, aki három kutyát - egy argentin masztiffot, egy ausztrál juhászt és egy staffordshire bullterriert (staffie) - vitt be a temető területére, amikor az idős hölgy oda ment.

Négy embert letartóztattak

Gondatlan emberölés miatt folyik nyomozás, két ember jelenleg is őrizetben van

 - mondta Abdelkrim Grini ügyész.

A letartóztatott személyek a fiatal gondozó és a kutyaközpont tulajdonosa. A fiatal gondozó által adott információk alapján két másik személyt is őrizetbe vettek, mégpedig az igazgató két fiát. 

A gondozó ugyanis kifejtette, hogy ők kényszerítették arra, hogy azt állítsa, hogy egy kóbor kutya volt a támadó. Az igazgató azért találta ki ezt a történetet, hogy kibújjon a felelősség alól. 

A két fiát azzal gyanúsítják, hogy bizonyítékokat tüntettek el - mert eltávolították a központból azt kutyát, amelyik megtámadta az asszonyt.

Brutális támadások

Korábban arról is írtunk, hogy egy kutyafalka megtámadott egy kislányt a szibériai Krasznojarszki régióban. Öt felbőszült kutya megsebesítette a gyermek karját és lábát.

Brutális kutyatámadás történt az angliai Cheltenhamben is áprilisban. A lányt súlyos sérülésekkel kórházba szállították, az állatot a rendőrök kennelbe zárták.

Februárban négy kutya marcangolt majdnem halálra egy férfit Zádorban. Többször újra kellett éleszteni a férfit, akit négy brutálisan agresszív kutya támadott meg.

Connecticutban is meghalt egy gyerek kutyatámadás következtében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről