Késsel támadt négy fiatal lányra egy férfi a moziban, miközben végig nevetett

késelés illusztráció
Késes támadó
Vágólapra másolva!
Hátborzongató dolog történt múlt szombaton egy massachussets-i moziban: egy szőke parókát viselő férfi négy fiatal lányra támadt késsel a kezében, arca eközben széles mosolyra húzódott. A lányokat kórházban kezelik az eset óta. Mint kiderült, a férfi aznap egy fiatal párra is rátámadt az egyik gyorsétteremben, a helyiek szerint pedig korábban gyilkosságot követett el.
Vágólapra másolva!

A négy lány közül hárman testvérek, anyjuk nem volt a moziban a támadás idején, de a lányok elmondták neki, hogy amikor este 6 körül beültek megnézni a kiválasztott filmet, egy barátnőjükkel együtt mindösszesen négyen voltak a teremben. Időközben egy férfi, a 26 éves férfi Jared Ravizza lépett be a terembe, furcsa módon jegyet sem váltott a filmre.

Szerintem követhette őket a lépcsőn, amikor bementek, majd amikor leültek a második sorba, és a lányom lehajolt valamiért, a férfi hátulról megragadta őt, és hátba szúrta. Ezután a többiekre is rátámadt. A középső lányomat a mellkasán érte a szúrás, a legkisebbet pedig a karján. Mindeközben végig nevetett. Végül megszúrta a barátnőjüket is"

- idézte fel az anya, Lisa Dembowski a történteket.

Amikor a két idősebb lány rájött, hogy mi folyik körülöttük, kikergették a férfit a teremből, majd értesítette az alkalmazottakat.

Az egyik dolgozó személyleírása szerint a férfi ballonkabátot, napszemüveget, és hosszú, szőke parókát viselt.

A rendőrök később megállapították, hogy a férfi egy fekete terepjáróval menekült el, 

és egy biztonsági kamera felvételnek köszönhetően megszerezték a kocsi rendszámát.

Néhány órával később egy másik támadásról érkezett bejelentés, ami egy Plymouth-i autópálya pihenőjében lévő gyorsétteremben történt. Egy 21 éves nőt és egy 29 éves férfit szállítottak kórházba szúrt sebekkel. 

A massachussetsi rendőrök hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, és végül egy közeli településen elfogták és őrizetbe vették gyilkossági kísérlet miatt.

A gyerekek fizikai állapota egyre jobb, fiatal korban még könnyen felépül az ember. Azonban az eset annyira megrázta őket, hogy soha többé nem akarnak moziba menni. Rettegnek attól, hogy ez bármikor újra megtörténhet velük"

- mondta az anya, aki hozzátette, hogy csodálja a legidősebb lánya lélekjelenlétét, aki a támadást követően azonnal intézkedett, és riasztotta a mozi dolgozóit. Az iskolaigazgatóként dolgozó nő azt is hozzátette, hogy reméli, hogy a férfi megkapja a jól megérdemelt büntetését.

A helyiek úgy vélik, a férfinak köze van egy cionnecticuti folyóparton elkövetett gyilkossághoz is.

Néhány évvel ezelőtt késsel rontott egy kamaszlányra egy eritreai migráns egy rosenheimi szórakozóhelyen, egy szír férfi pedig egy négyéves kislányra támadt késsel egy németországi szórakozóhelyen, egy diáklányt pedig egy pécsi gimnázium közelében késeltek meg.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről