Nem hiszi el, hogy miért tartóztattak le egy influenszert

Vágólapra másolva!
Váratlanul megjelent egy nő egy idős asszony házánál, majd megölelte az asszonyt. Ezután a hívatlan vendég bement a idős nő házába, ahol úgy tett, mintha otthon lenne. A nő korábban rendőrökre támadt rá-
Vágólapra másolva!

A 47 éves Natalie Lynn Slavek május 14-én egy 79 éves asszony floridai otthonához ment. A nyitott ajtón keresztül bement a lakásba, megkereste

 az asszonyt és megölelte. Ezután Natalie leült az asszony egyik foteljébe, majd megkereste a hálószobát és lefeküdt aludni néhány percre.

Az idős asszony hívta a rendőröket, akik a medencében úszva találtak rá a betörőre. A rendőrség elmondta, hogy Nataliet sokan ismerik a környéken, ugyanis a nő egy híres influenszer, aki promóciós videókat oszt meg a TikTok oldalán. Sőt, hozzátették, hogy a nő a próbaidejét töltötte, ugyanis 2020-ban brutálisan rátámadt egy rendőrre a lakhelyén, Slavek Collier megyében.

A DailyStar számolt be arról, hogy letartóztatása után magánlaksértés miatt emeletek vádat a nő ellen, 

mivel kihallgatásakor elmondta, hogy nem ismerte az idős asszonyt, akinek a házába hívatlanul beállított.

Natalie Lynn Slavek, NatalieLynnSlavek
Fotó: forrás: Naples Police Department

Tavaly novemberben a Hillsborough megyei seriff hivatala osztott meg egy térfigyelő kamera által rögzített felvételt, amelyeken Scott Pracht rendőrhelyettes egy lakóházhoz érkezett ki. A videón a rendőr bekopogtat a ház ajtaján, majd egy nő jelenik meg. Miután a nő közölte, hogy valóban ott lakik, a rendőr megkérdezte, hogy minden rendben van-e.

A nő biztosította, hogy jól van, mire a férfi közölte vele, hogy az ő címéről érkezett egy segélyhívás. Beszélhetünk a fiammal - mondta az anya Prachtnak, miközben kinyitotta a bejárati ajtót, és hívta a gyermekét, hogy csatlakozzon hozzájuk. Várakozás közben a nő és a helyettes megállapították, hogy a gyereknek van egy kikapcsolt mobiltelefonja, - amelyen még akkor is képes segélyhívást kezdeményezni, ha nem tud más elérhetőségeket tárcsázni. Miközben az anya ellenőrizte gyermeke telefonját, a kisfiú kiszaladt a házból, és megölelte a rendőrt, aki visszaölelte őt. Megható pillanat volt. A rendőr ezután elmagyarázta neki, hogy ez a szám arra való, hogyha nagy bajban van és segítségre van szüksége, akkor hívja. Miután az édesanyja bocsánatot kért, Pracht kinyújtotta a karját, hogy ökölpacsit adjon a gyereknek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!