Méhek leptek el egy autót szélvédőjavítás közben

Vágólapra másolva!
Egy autóüvegezéssel foglalkozó cég alkalmazottja sokkot kapott, amikor hirtelen méhek lepték el az autót, amit épp javított.
Vágólapra másolva!

Az Autoglass munkatársa sokkot kapott, amikor látta, hogy a rovarok a kocsi körül zümmögnek. A méhek feltehetően új lakóhelyet kerestek, miután kinőtték a kaptárukat.

Egy helyi méhész, Peter Down elmondta, hogy amikor a helyszínre hívták, az Autoglass alkalmazottját a furgonjában ülve találta meg sokkos állapotban.

A méhek ellepték az autót, majd bejutottak a belsejébe is. A munkás sokkot kapott a raj láttán.

Méhek lepték el az autót
Fotó: Peter Down/SWNS

A méhész így nyilatkozott a férfiról:

Azt hiszem, egy kicsit sokkos állapotban volt. Azt mondta, hogy épp készülődött, hogy betegye az új szélvédőt, amikor nagy zümmögést hallott maga körül, és egy csomó méh volt az oldalablakon belül. A főnöke rávette, hogy küldjön neki képeket, mert nem hitt neki.

A méhész ezután a méhek nagy részét egy mobil kaptárba költöztette, azzal a céllal, hogy a királynőt áthelyezze, hogy a méhcsalád többi tagja ösztönösen kövesse.

Méhek lepték el az autót
Fotó: Peter Down/SWNS

 

Szerencsére senkit sem csíptek meg. 

A méhész elmagyarázta, hogy amikor egy méhcsapat túl nagyra nő a kaptárhoz képest, a rovarok körülbelül fele sok mézet eszik, majd elindulnak, hogy új helyet keressenek maguknak - írta a Mirror.

Áprilisban arról is írtunk, hogy szörnyektől rettegett egy kislány a szobájában, de amikor lebontották a falat, mindenki megdöbbent, mert egy egész méhkaptárat találtak ott. A méhész egy hőkamerát vitt magával, hogy átvizsgálja a falakat a hároméves kislány hálószobájában és a kamerakép úgy világított, mint egy karácsonyfa.

A méhek már tenisztornán is okoztak bonyodalmat, amikor meccs közben támadtak a sztárteniszezőkre.

Méhek raja támad rá rendőrökre bevetés közben is, de történt már olyan is, amikor több millió méh esett le egy teherautóról Kanadában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről