Egy agresszív tehén rátámadt egy New York-i farm gondozójára, a nő meghalt

Vágólapra másolva!
Egy New York-i nő vasárnap meghalt, miután egy agresszív tehén rátámadt és többször megtaposta, miközben a nő egy újszülött borjút gondozott.
Vágólapra másolva!

Az első vizsgálatok szerint a 28 éves Flor Lopez egy újszülött borjút gondozott, amikor a tehén rátámadt - írta a Fox.

A New York-i nő vasárnap meghalt, miután a jelentések szerint egy túlságosan védelmező magatartást tanúsító tehén rátámadt és többször megtaposta.

A St. Lawrence megyei seriff hivatala vizsgálja az incidenst.

Korábban arról is írtunk, hogy egy nő épp a kutyáját sétáltatta pórázon egy mezőn és zenét hallgatott, amikor egy agresszív tehén megtámadta őt. A 26 éves lány először nem vett észre semmi szokatlant, amikor a cumbriai mezőre tévedt. 

Hirtelen a szeme sarkából meglátott egy támadó állatot, és már nem volt ideje elmenekülni. A fiatal nőnek szörnyű monoklija lett, miután a dühös tehén nekiment. A nő sikoltozva üvöltött a fájdalomtól és segítségért kiáltott.

tehén
Képünk illusztráció!
Fotó: AFP / Hans Lucas/Justine Bonnery

Rémület és káosz uralkodott el egy mexikói tengerparton, miután egy elszabadult bika rohant a turisták közé és rátámadt egy nőre. Korábban több bikatámadásról is beszámoltunk már. Brazíliában egy csapat kerékpározóra támadt rá egy bika. 

Az angliai Merseyside-ban pedig 2020. áprilisa és 2021. márciusa között csaknem 11-en haltak meg tehenek vagy bikák támadása következtében.

Két állatkerti gondozóra támadt rá egy texasi állatkert ezüsthátú gorillája is. A megázó esetről videofelvétel is készült.

gondozó
Képünk illusztráció!
Fotó: AFP / Hans Lucas/Justine Bonnery

Megölt egy állatkerti gondozót egy orrszarvú Ausztriában is. A halálos támadás a nyugat-ausztriai salzburgi Hellbrunn állatkertben történt. A 33 éves gondozó a napi rutinfeladatát végezte az orrszarvú körül, amikor az ismeretlen okokból rátámadt a nőre, akit úgy megsebesített, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Június elején egy játszótéren egy jávorszarvas tehén rátaposott egy gyerekre. Korábban megosztottunk egy videót, amin jól látszik, ahogy gyerekekre támad egy állat. A felvételt az oroszországi Zjuratkul Nemzeti Parkban készítették, ahol egy állat kezdetben nagyon barátságosan viselkedett az őt körbevevő, simogató és etető turistákkal. Hirtelen azonban megváltozott a hangulata, és megtámadta az egyik kisgyereket, aki a hóba esett. 

Egy másik jávorszarvas váratlan dolgot tett, amikor egy sétáló pár ki akarta kerülni

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről