Rémálom a repülőn: több tucat utas rosszul lett a leszállás után

Vágólapra másolva!
A United Airlines egyik Kanadából az Egyesült Államokba tartó járatával kapcsolatban vizsgálat indult, miután több tucat utas megbetegedett.
Vágólapra másolva!

A United Airlines egyik járata május 31-én a kanadai Vancouverből szállt fel és a texasi Houstonba landolt. A repülőtársaság szóvivője elmondta, hogy a járaton összesen 163 utas és a hatfős személyzet tartózkodott.

A houstoni mentőszolgálat jelentése szerint leszálláskor az utasok közül 25-en jelezték, hogy rosszul érzik magukat. 

A hatóságok a legsúlyosabb tüneteket mutató emberek közül néhányat még a repülőtéren megvizsgáltak, de egyiküket sem kellett kórházba szállítani.

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) a Fox Businessnek azt mondta, hogy a legtöbb beteg utasnak "emésztőrendszeri tünetei" voltak.

Bár a pontos betegségről nem számolt be a légitársaság, a United Airlines közleménye szerint a járat utasai közül 75-en egy körutazásról tértek haza:

A United 1528-as, Vancouverből Houstonba tartó járatán több olyan utas is utazott, akik előtte ugyanazon a hajóúton voltak

Az utasok leszállítása után a repülőgépet alapos tisztításnak vetették alá és elővigyázatosságból ideiglenesen kivonták a forgalomból - írja a Fox.

Ezek a cikkek is érdekelhetik a témában:

Csoportszex a repülőn: az utasok szeme láttára kezdtek el vetkőzni és a légiutaskísérőkre is rátámadtak. Repülés közben akarta kinyitni a repülőgép ajtaját egy férfi. Elszabadult a pokol egy Mallorcára tartó repülőn, letartóztattak egy részeg brit turistát. Itt a legújabb légi botrány: szellemjáratokra adott el jegyeket egy légitársaság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről