Brutális kettős gyilkosság: anya és fia egyszerre halt meg

Vágólapra másolva!
Egy essexi kisvárosba hívták a rendőröket, kedden, miszerint egy ötvenes éveiben járó nő, és egy 20 év körüli férfi, súlyosan megsérült. Azonban, amikor rendőrök a helyszínre érkeztek, már nem tudták megmenteni az anyát és fiát. Az eset kapcsán egy férfit le is tartóztatott a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A Bors számolt be arról, hogy egy egy 50 év körüli nő, Maria Nugara valamint a fia, a 20-as éveiben járó Giuseppe 'Joe' Morreale holttestét találták meg, egy csendes, essexi kisvárosban, Ugleyben. A rendőrséget kedden hívták ki a Cambridge Roadra azzal, hogy két ember súlyosan megsérült, azonban a kiérkező hatóságok nem tudták megmenteni anya és fia életét, ezért a helyszínen halottnak nyilvánították őket. A fiú az utolsó lélegzetig védte az édesanyját.

A család egyik közeli barátja elmondta, hogy Maria Nugara a senkinek sem tudott volna ártani és mindene a családja volt. 

Csodálatos nő volt, kedves, gondoskodó, és csodás személyisége volt. Egyszerűen nem érdemelte meg azt, ami vele történt, ahogyan Joe sem. Mindenki le van döbbenve. Már kilenc éve ismertem Mariát, ahogy az egész családot is 

- meséli a közeli barát.

 A gyilkosság kapcsán a rendőrök egy 63 éves férfit tartóztattak le, aki azóta is őrizetben tartanak. A rendőrök megerősítették, hogy nem gyanúsítanak mást az ügyben. 

Lydia George nyomozófelügyelő elmondta, hogy együtt érez a családdal és szeretné megnyugtatni a helyi közösséget, a legjobb nyomozók dolgoznak az ügyön, ezért mindenki biztonságban van. 

A gondolataim annak a két embernek a szeretteivel járnak, akiket tegnap este Ugleyben meggyilkoltak. Ez egy elképzelhetetlenül nehéz időszak lesz a számukra, és szaktisztek fogják támogatni őket. 

- nyilatkozta a nő.

Tudom, hogy ez az incidens aggodalomra adhat okot a helyi közösségben, de szeretném mindenkit megnyugtatni, hogy a vizsgálatot tapasztalt nyomozókból és munkatársakból álló csapatunk végzi. Jelenleg úgy véljük, hogy ez az incidens nem jelent kockázatot a szélesebb közösségre, és nem keresünk senki mást ezzel kapcsolatban 

- tette hozzá, Lydia George nyomozófelügyelő.

Angliában korábban is történ kegyetlen gyilkosság. Akkor, az egyik tengerparti strandon halálra késeltek egy nőt, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettek. A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek, és később Londonban elfogták a gyilkost. A 34 éves, személyi edzőként dolgozó Amie Grayt halálra késelték, egy másik, 38 éves nőt pedig súlyosan megsebesítettek. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről