Hírességet akart megerőszakolni egy férfi az Egyesült Királyságban

Vágólapra másolva!
Egy biztonsági őrt azzal vádolnak, hogy megpróbált elrabolni egy vonatról két tinilányt, hogy megerőszakolja őket. A férfit a bíróság azzal is vádolja, hogy azt tervezte, hogy Holly Willoughby-t elrabolja, megerőszakolja és meggyilkolja.
Vágólapra másolva!

A 37 éves Gavin Plumb egy vonatról próbált meg lecsalni két tinilányt. Az egyik áldozatának átadott egy cetlit, amelyen azt írta, hogy fegyvere van, és hogy lelövi őt, sőt saját magát és mindenki mást is, ha nem követi őt a vonaton.

Van egy fegyverem. Csak annyit kell tenned, hogy csendben maradsz. Tedd, amit mondok. Szóval csak állj fel, és szállj le velem a következő megállóban. Ne sírj, és ne adj ki egy hangot se

- írta a lapon.

Ne akadályozd meg, hogy megérintselek, mert nem foglak bántani. Ha mindezt megteszed, senkinek sem esik bántódása, de ha nem teszed meg, akkor lelőlek téged, magamat és mindenki mást is

- áll az üzenetben.

Két nappal később - egy lőfegyverutánzattal és kötéllel felfegyverkezve - rendőrnek adta ki magát, hogy egy második nőt is lecsalogasson a vonatról.

Plumb emellett korábban késsel fenyegetett meg két 16 éves lányt, amikor Woolworthsben dolgozott, és azt mondta nekik: "Menjenek a raktár hátsó részébe". Ezután elővett egy kötelet és egy szalagot, és az egyik lányt megkötözte, míg a másiknak sikerült elmenekülnie és segítséget kérnie.

Az emberrablási kísérletek 2006-ban és 2008-ban történtek.

A férfit a hatóságok azzal is vádolják, hogy Plumb állítólag megpróbálta elrabolni a 43 éves Holly Willoughby-t.

Plumb Holly "megszállottja" volt, és a sztárról készült fényképek egész tárházát gyűjtötte össze.

 A férfi a közösségi média segítségével követte a nő mozgását és tevékenységét, és egy ideje már tervezte a támadást. Plumb állítólag azt tervezte, hogy elrabolja Hollyt a családi házából, és elviszi egy helyre, ahol megerőszakolja, majd megöli - írja a Mirror.

Állítólag internetes csevegésekben részletezte tervét egy David Nelson álnevet használó, az Egyesült Államokban élő beépített rendőrnek. Plumbot azzal is vádolják, hogy üzeneteket váltott egy "Marc" nevű személlyel - többek között képeket osztott meg Holly otthonáról, és megbeszélte, hogy megtámadja őt egy "betörés" során - írja a Sun.

Plumb állítólag már 2021. december 27-én kezdte el tervezni a borzalmat, de tervét tavaly október 5-én meghiúsították - közölték a bírósággal.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről