Fehérítővel akarta megmérgezni kisbabáját egy őrült anya

Vágólapra másolva!
Gyerekbántalmazás miatt letartóztattak egy floridai anyát, miután az egyik rokona szólt a rendőrségnek, hogy a nő meg akarta mérgezni a 13 hónapos kisbabáját. Még hozzá úgy, hogy a cumisüvegébe fehérítőt tett tápszer helyett.
Vágólapra másolva!

Egy floridai anyát,  a 22 éves Melissa Barnest gyerekbántalmazással vádolják és azért is felelnie kell, mert nem gondoskodott a kisbabájáról. A nőt januárban, az egyik rokona jelentette fel, mert az anya a 13 hónapos gyerekével egy fészerben lakott, ahol nem volt se áram, se fűtés. 

Egy nap, amikor Melissa rokona meglátogatta a kisbabát észrevette, hogy az egyik cumisüvegbe tápszer helyett, fehérítőt töltött a gyerek felelőtlen anyja. 

A korábbi feljelentés és a fehérítős eset után, a rendőrség nyomozást indított az anyával szemben. A Gyerek- és Családügyi minisztérium munkatársai pedig azonnal elvették Melissától az alig egy éves kislányát. 

A nyomozók ezután megvizsgálták a cumisüveget, majd kiderült, hogy az tényleg fehérítő alapú fertőtlenítőszert, sőt, még festéket is tartalmazott. Az FBI pedig arra is rávilágított, hogy a fehérítő mellett klór is volt az üvegben.

Az anyát hétfőn vették őrizetbe, miután a rendőrség megszerezte a letartóztatási parancsot. 

A nő tárgyalását kedden tartották, ahol tagadta, hogy bántalmazta a gyerekét és elmondta, nem akarta megmérgezni, csak fehérítővel mosta ki a kislány cumisüvegét. 

Melissat a Highlands megyei börtönben tartják fogva, ameddig a nyomozás le nem zárul az ügyben. - írja People.

Melissa Barnes, Florida,  MelissaBarnes
Fotó: forrás: HILLSBOROUGH COUNTY SHERIFFS OFFICE

Tavaly augusztusban Dothanban az egyik helyi kórházból hívás érkezett az alabamai rendőrkapitányságra, miszerint egy tinédzser megpróbálta visszaszerezni újszülött fiát. A rendőrség sajtóközleméynéből az derül ki, hogy az akkor 18 éves Jakayla Ashanti Williams azt állította, hogy augusztus 13-i otthonszülése után néhány órával egy kórházi alkalmazott gondjaira bízta csecsemőjét. Arról azonban már nem volt semmiféle feljegyzés, hogy Williams a kórházban hagyta volna újszülött kisbabáját. Williams egyáltalán nem ment be a kórházba, helyette állítólag egy helyi lakópark előtti kukában hagyta a csecsemőjét holtan. Majdnem egy évvel később a most 19 éves Jakayla Ashanti Williams ártatlannak vallotta magát a gyilkosság vádjában. A nyomozók augusztus 24-én átvizsgálták a kukát, ahol meg is találták a csecsemő holttestét egy cipzáras zsákban. Williamst augusztus 24-én elfogták, és gyilkosság vádjával a Houston megyei börtönbe zárták, ahol óvadék lehetőségének letétele nélkül tartják fogva. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!