Pár órával lánya születése előtt halt meg a leendő apa

Vágólapra másolva!
Óriási tragédiát élt át nem sokkal szülése előtt egy várandós kismama. Csupán pár órával azelőtt, hogy világra hozta volna a kislányukat, holtan találta férjét az otthonukban.
Vágólapra másolva!

A várandós anya, Rebecca Moss megpróbálta felkelteni férjét a 40 éves Thomas Gibsont. Mivel semmire sem reagált, megpróbált neki elsősegélyt nyújtani, mielőtt a mentők megérkeztek, de a férfin már az orvosok sem tudtak segíteni - írja a Metro.

Tom a kanapén aludt. Próbáltam felvidítani, és azt mondtam neki: „Ébredj fel, ma van a baba napja”. Tom nem reagált, ezért odamentem a kanapéhoz, hogy adjak neki egy puszit. A szokásos alvóhelyzetében feküdt. Amikor megérintettem, hideg volt és merev. 

Nem akart felébredni. A sokk, a trauma, és nem is beszélve a fizikai megerőltetésről, hogy 39 hetes terhesen fel kellett húznom Tomot a kanapéról, és mellkaskompressziót kellett végeznem, nyomasztó volt – emlékezett vissza élete legrosszabb pillanataira Rebecca. 

A nő órákkal később a kórházban szülte meg kislányukat. Gibson halálával kapcsolatos vizsgálat során pedig egy kórházi orvos azt mondta, hogy 

félreértelmezte a 11 nappal korábban elvégzett EKG-vizsgálatot, amikor a férfi súlyos gyomorrontás miatt ment be a sürgősségire.

A Yahoo azt írja, Gibson hozzátartozóinak ügyvédjei szerint a Manchester University NHS Foundation Trust teljes mértékben elismerte felelősségét, hogy a halála előtti napokban gondatlanul jártak el vele kapcsolatban. A vizsgálat folytatódik - írja a Bors.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről