Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Sörétes puskával lőttek agyon egy embert Németországban

Vágólapra másolva!
Szerda este agyonlőttek egy férfit egy németországi kisvárosban. A rendőrségnek van egy gyanúsítottja, aki jelenleg még szökésben van.
Vágólapra másolva!

A németországi Erfurt város lakói szerdán éjszaka lövések hangjára riadtak fel. Egy embert sörétes puskával agyonlőtt valaki, és a mentősök már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre és jelenleg is keresik a szökésben lévő gyilkost, akinél fegyver lehet. A kutyás rendőrök reggel óta a Julius-Leber-Ringben is járőröznek.

Délben az ügyészség bejelentette, hogy az áldozat egy 39 éves erfurti lakos.

Hannes Grüneisen vezető ügyész szerint a lövések 23:30 körül dördültek el a Karl-Reimann-Ring/Bonhoefferstraße egyik nyílt területén. A tűzoltóság a gyilkosság helyszínén egy sátrat állított fel és a rendőrség a területet széles körben lezárta. A helyszínen vannak az erfurti bűnügyi osztály nyomozói és a türingiai tartományi bűnügyi hivatal munkatársai is.

Rettegnek az erfurti lakosok

A BILD-nek a bűncselekmény éjszakáján szemtanúk elmondták, hogy tegnap éjjel, 22:45 körül két férfit láttak a Julius-Leber-Ringen. Az egyik állítólag egy ház előtt parkoló furgon mögé bújt, a másik pedig azt kiabálta: 

Van valamim a számodra, te gyáva, állj meg!

Ezután mindketten eltűntek a helyszínről, majd a lakosok nem sokkal később két lövést hallottak. Az elkövető sörétes puskát használt. A BILD szerint a gyanúsított a 47 éves Lars S., aki büntetett előéletű és többek között kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények és lopás miatt voltak bírósági ügyei. A férfi állítólag egy sörétes puskával többször hátba lőtte áldozatát, aki a helyszínen meghalt. A rendőrség elmondta, hogy a tettes valószínűleg gyalogosan menekül - írja a Bild.

Ma délután írtunk arról, hogy meggyilkolhattak egy mentőst Angliában, akinek a holttestét egy házban találták meg és mellette volt egy másik holttest is. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy férfi Romániában megölt egy 17 éves lányt, majd öngyilkos lett. Tegnap írtunk róla, hogy elraboltak, meggyilkoltak és feldaraboltak egy brit házaspárt Dél-Afrikában. Szintén tegnap beszámoltunk arról, hogy kempingező idős házaspárt ölt meg egy pilóta, majd elégette a holttestüket. 

Korábban arról is írtunk, hogy megölte a feleségét, majd öngyilkos lett egy tűzoltó. A tragédia alig néhány héttel azután történt, hogy a nő online megnyílt arról, hogy a férfi kimerítő munkarendje miatt mindig fáradtan ér haza és nem igazán vesz részt otthon a közös életükben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről