Új portré készült Harry hercegről és Meghan Markle-ről

portré,királyi,család
Fotó: X
Vágólapra másolva!
A legfiatalabb művész, aki a néhai II. Erzsébetről portrét festett, most Harry hercegre és Meghan Markle-re fordította a figyelmét, ikonikus történelmi személyekként ábrázolva őket.
Vágólapra másolva!

Új műalkotás készült Harry hercegről és Meghan Markle-ről, amit ugyanaz a művész készített, aki valamikor a néhai II. Erzsébet királynőt is lefestette

- írja a Mirror. Dan Llywelyn Hall az utóbbi időben egy sor új alkotást mutatott be, többek között a suxessi hercegi párról készült portrékat is. 

Meghan Woodville Erzsébet angol királynéként jelenik meg a vásznon, Harry pedig mint Charles Edward Stuart, ismertebb nevén Bonnie Prince Charlie.

A Meghant ábrázoló alkotás a Visszatérő fehér királynő címet viseli, és Elizabeth Woodvillet, későbbi nevén Elizabeth Grey asszonyt ábrázolja, aki 1464-ben Edward királlyal kötött házassága révén Anglia királynéja volt.

Harry esetében már azelőtt benne voltam a történetben, hogy megismerte volna Meghant. Egy bulizó fiatal volt, aki megfontolt volt a jövőjével kapcsolatban, szerintem egy kicsit olyan, mint Bonnie Prince Charlie

- magyarázta Dan Llywelyn Hall. A mindössze 32 éves Hall 2012-ben a Welsh Rugby Union megbízásából készített egy portrét a királynőről a windsori kastélyban. "A királyi család a történelem talán leglenyűgözőbb, leghosszabb ideig tartó drámája, a színház, a könyvek és minden művészeti ág inspirációja" - tette hozzá. 

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban hagyták ott az Egyesült Királyságot, és költöztek Kaliforniába. A házaspár a sztárokkal teli Montecitóban található 1600 négyzetméteres luxus rezidenciában éli mindennapjait. Meghan Markle és férje, Harry herceg kapcsolata igencsak feszült a királyi családdal, emiatt két gyerekük – Archie herceg és Lilibet hercegnő – nagyon kevés időt töltenek az Egyesült Királyságban. Károly király szeretné, ha kapcsolatuk rendeződne, ezért is könyörög a párnak, hogy látogassák meg őt. Meghan Markle azonban állítólag nem hajlandó őket az Egyesült Királyságba vinni.

A herceg korábban a királyi család többi tagjához hasonlóan közfinanszírozott biztonsági védelemben részesült, de ez a védelem megszűnt. A BBC egykori királyi tudósítója, Michael Cole úgy gondolja, hogy az uralkodó egyre szomorúbb, amiért több ezer kilométer választja el út az unokáitól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!