Bombával fenyegetőzött, majd öngyilkos lett egy szír férfi Németországban

Vágólapra másolva!
Bombával fenyegetőzött, kirabolt egy nyugdíjast, késsel hadonászott, majd a halálba menekült egy szír férfi a németroszági Lübeckben.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön riasztották a lübecki rendőrséget. Egy férfi késsel fenyegetett meg egy iskolás-osztályt a pályaudvaron. Amikor a rendőrök kiérkeztek, a 22 éves szír férfi elfutott. A lübecki Puppenbrücke híd irányába menekült, majd hirtelen a vízbe esett. A rendőröknek végignézték, ahogy a férfi elsüllyed. Az áramlat olyan erős volt, hogy a férfinek esélye se volt a túlélésre. 

Három rendőr és egy járókelő próbálta kimenteni az embert a vízből, de nem találták sehol

 - mondta Maik Seidel rendőrségi szóvivő. A tűzoltóság egy búvárcsapat segítségével átkutatta a folyó vizét és 13 óra 20 perc körül a búvárok élettelenül emelték ki a vízből a férfi testét. A mentősök azonnal megkezdték az újraélesztést és a férfi életben volt, amikor kórházba szállították. A férfi vasárnap meghalt a kórházban.

Bombariadó

A szövetségi rendőrség nyomozása során kiderült, hogy a 22 éves szíriai feltehetően az a férfi, aki egy bombafenyegetéssel nemrég súlyos fennakadásokat okozott egy lübecki vasútállomáson.

Kirabolt nyugdíjas

A gyanúsítottnál egy külföldi ember pénztárcáját is megtaláltak. A nyugdíjast csütörtökön, késsel fenyegetőzve rabolták ki saját lakásában. Az elkövető a bejárati ajtónál késsel kényszerített vissza a házába a nyugdíjast és miután bezárta az idős férfit egy szobába, kirabolta a házat. A nyugdíjas később az ablakon keresztül szökött meg - írja a Bild.

Élőben közvetítették a brutális iszlamista késelést Németországban - videó. Késsel támadt négy fiatal lányra egy férfi a moziban, miközben végig nevetett. Saját házában vertek össze, és késsel fenyegettek meg egy férfit Mélykúton. Késekkel támadtak a rendőrökre az embercsempészek, lövések is dörrentek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről