Megható üzenetet küldtek Vilmos herceg gyerekei - fotó

Vágólapra másolva!
Vilmos herceg gyerekei apák napja alkalmából köszöntötték édesapjukat a közösségi médiában. Ez az első alkalom, hogy a gyerekek nyilvánosan posztoltak apjuk közösségi oldalára.
Vágólapra másolva!

György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg apák napja alkalmából köszöntötték édesapjukat, Vilmos herceget a közösségi média oldalán. Ez az első alkalom, hogy a herceg három gyerekének személyes üzenete felkerült a család közösségi média oldalára. A poszt így szól: 

Szeretünk téged, apa. Boldog apák napját!

A poszthoz két piros szívet, és a "G, C & L" aláírást is hozzátették a gyerekek - írta meg a BBC.

A képet Katalin walesi hercegnő készítette, aki néhány napja elmondta, hogy jól halad kemoterápiás kezelése, de még nincs túl a betegségen. A fotón Vilmos látható, amint a tengerparton áll és átkarolja gyerekeket. A Kensington-palota közölte, hogy a kép egy múlt havi, a norfolki tengerparton tett kiránduláson készült. 

Vasárnap Vilmos az édesapját, III. Károly királyt köszöntötte apák napja alkalmából

A herceg megosztott egy fényképet, amelyen gyerekként focizik a királlyal a Kensington-palota kertjében. A kép 1984. június 12-én készült és az akkor közel kétéves herceg mosolyogva látható rajta, miközben egy élénk színű focilabdát rugdos. 

A poszt alá a herceg a "Boldog apák napját, apa" üzenetet írta. 

Ahogy az Origo is beszámolt róla, III. Károly király bosszúja egyre nagyobb: kitagadta Meghan Markle-t és Harry herceget. Arról is írtunk, hogy egy kínos videó terjed Kamilla királynéról és mindenki erről beszél. Néhány napja leközöltük, hogy óriási összegekért kelnek el az Ebay-en az új, Károly királyt ábrázoló bankjegyek. Illetve azt is megírtuk, hogy mekkora botrányt okozott, hogy megrongálták III. Károly király portréját - videó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről