Így reagált a szőke pornómodell édesanyja, mikor megtudta, hogy a lánya 300 férfival szexelt

Vágólapra másolva!
Egy ausztrál pornómodellt, nem véletlenül hívnak országa "szexuálisan legaktívabb nőjének” , ugyanis több száz férfival szexelt az elmúlt egy évben. A nő eddig nem beszélt arról családjának, hogy mivel is foglalkozik, azonban most anyjával közölte a hírt.
Vágólapra másolva!

Annie Knight ,az ausztrál pornómodell az OnlyFans-en osztja meg a pikáns videóit. A nőt az tette híresség, hogy korábban olyan bejelentést tett, miszerint 2023-ban 300 férfival fog szexelni. 

A pornómodell beváltotta ígéretét és most azt tervezi, hogy jövőre ezt a számot megduplázza.

Annie a Truly videójában beszélt arról, hogyan érintik a legtöbbször bántó és negatív kommentek, amik az életmódját kritizálják. 

Nagyon vegyes reakciókat kapok. Vannak, akik rendkívül támogatók, de az emberek többsége elítél, mondván, tele lehetek nemi úton terjedő fertőzésekkel. Nem vagyok biztonságban, és ez undorító. A nőket határozottan megbélyegzik a szexualitásuk miatt, szemben a férfiakkal. Szerintem az emberek a férfiakat elfogadják szexuális lényekként, míg a nőket nem, ami helytelen.

- mondta a nő, majd hozzátette, mikor anyjának elmondta mivel foglalkozik, az idősebb nő, támogató volt lányával szemben. 

Te tudod, mit csinálsz. Talán megmutathatod, hogy egy nő is képes lehet irányítani azt, amit az életében csinál.

-mondta állítólag Knight anyja a lányának.

A jövőbeli terveiről is beszámolt Annie, aki elmondta 2025-re szeretné megduplázni a korábbi 300 szexuális partnert 600-ra, valamint egy éven keresztül minden hétre egy randevúzást tervez. - írja a Ripost.

Anniet ma már több százezeren követik a különböző platformokon, azonban nem indult olyan könnyen a karrierje, ugyanis a pornómodellnek egy év után indult be az OnlyFans-karrierje, amiért rengeteget küzdött. A szuperszexi ausztrál modell mindent megtesz azért, hogy sikeres maradjon. Ezért új kihívásokat tűzött ki maga elé. Annie egy év alatt 365 férfival készül lefeküdni. Annie 150 ezer dollárt (54 millió forint) keres havonta a meztelen képeivel és a pikáns videóival. 

Korábban a szőke szépség azt vette a fejébe, személyesen küldene videókat magáról rajongóinak, fejenként több, mint 30 ezer forintért, melyből a 26 éves modell tovább növelné népszerűségét. A rajongók tartalom szerint választhatnak a videók közül, legyen az születésnapi köszöntő, beszélgetés, kérdések feltevése és megválaszolása, vagy egy olyan hergelő jellegű videó, melyben Annie kritizálja, kifigurázza az illetőt, illetve barátját.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről