Beperelte barátját egy új-zélandi nő, mert a férfi nem vitte ki a repülőtérre

per,nő,Új-Zéland
Fotó: X
Vágólapra másolva!
A nő azt állítja, hogy a barátja megszegte a szóbeli megállapodásukat, ami miatt ő lekéste a gépét.
Vágólapra másolva!

Bíróságra ment egy új-zélandi nő, miután a barátja, ígérete ellenére nem vitte ki őt a repülőtérre, és lekéste a gépét - számolt be róla a The Guardian

Az illető egy koncertre ment volna a barátaival, de csak egy nappal később ért a helyszínre.

 A pár a történtekkor már hat és fél éve volt együtt. A férfi állítólag megígérte, hogy kiviszi a nőt a repülőtérre, és vigyáz annak kutyáira, amíg távol lesz. A nő előző nap megírta neki, hogy délelőtt 10 és 10:15 kell, hogy felvegye, de a barátja nem érkezett meg érte. 

A felperes elmondta, 

az eset miatt több extra költsége is felmerült, beleértve a másnapi utazást, a repülőtéri transzfert és a kutyái kennelbe helyezését.

Egy másik időpontra a nő kompjegyeket is vásárolt maguknak, hogy meglátogassák a fiait, azok árát is szeretné visszakapni. Állítja, a férfi megígérte, hogy elmegy érte és vigyáz a kutyákra. Úgy fogalmazott, a barátja imádott a házában lenni, már korábban is kérte tőle, hogy legyen ott. A bíró, Krysia Cowie azonban azt mondta, ahhoz, hogy a megállapodás megszegésének jogi következményei legyenek, házastársaknak vagy élettársaknak kellene lenniük.  

Ha a barátok nem tartják be az ígéreteiket, és ezzel valaki anyagi veszteséget szenved, előfordulhat, hogy nem kapja meg az illető a kártérítést. 

 "Számos példa van arra, hogy emberek cserbenhagyták a barátaikat" - magyarázta. 

A végzés szerint a férfi jelezte, hogy nem vesz részt a tárgyaláson.

Az amerikai kormány beperelte az Adobe-ot, azzal vádolva a Photoshop és Acrobat fejlesztőjét, hogy 

megkárosította a fogyasztókat a legnépszerűbb előfizetési csomagjában magas felmondási díjak elrejtésével és az előfizetések lemondásának megnehezítésével.

A kaliforniai San Jose szövetségi bíróságán benyújtott panaszában a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság szerint az Adobe az apró betűs részbe vagy szövegdobozok és hiperlinkek mögé rejti az „éves, havidíjas” előfizetési tervben szereplő, néha több száz dollárt elérő díjakat és más fontos feltételeket.

Elon Musknak több viszonya is lehetett űrkutatási cégén, a SpaceX-en belül: két nővel rendszeres szexuális kapcsolata volt, egy harmadiktól pedig gyereket akart, de az visszautasította – olvasható a Wall Street Journal leleplező cikkében, amelyhez összesen 48 emberrel, köztük volt alkalmazottakkal készítettek interjút, valamint konkrét e-maileket és sms-eket is idéztek. A lap szerint 

Elon Musk két nővel is viszonyt folytatott a SpaceX-ben, akik közül az egyiket gyakornokból léptette elő a közvetlen csapata, vagyis a vezetőség tagjává

 – miközben a fizetésemelést megtagadta egy másik nőtől, aki állítólag visszautasította, hogy gyereket szüljön neki.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről