A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hatalmas piton végzett egy nővel Indonéziában

Vágólapra másolva!
A négy gyerekes indonéziai nő csütörtökön tűnt el, majd a hatóságok a civilekkel együtt keresni kezdték. A nő holttestét végül egy hatalmas piton hasában találták meg.
Vágólapra másolva!

Farida csütörtökön indult el a helyi piacra Kalempang városában, ahonnan azonban nem ért haza. A férje aggódni kezdett, ezért bejelentést tett a rendőrségen. A hatóságok a civilekkel együtt kezdték el keresi a négy gyerekes anyát. 

Pénteken egy hatalmas pitont találtak a környéken, aminek tele volt a hasa. 

Az állat hasát felvágták egy bozótvágóval, és ott találták meg a nő holttestét. Az eddigi információk szerint a kígyó megharapta a lábán, majd rátekeredett, megfojtotta és lenyelte. 

A nő holttestét kiemelték a kígyóból, hogy eltemessék. 

A nő férje a Metrónak elmondta, hogy bánja, hogy egyedül engedte el a feleségét és nagyon sajnálja, hogy ilyen szenvedésen kellett keresztülmennie, mielőtt meghalt. 

Ahogy korábban megírtuk, egy 25 éves férfira október 24-én eszméletlen állapotban találtak rá szállásán a Melbourne-től mintegy 300 kilométerre északnyugatra fekvő Nullawil településen. Lábán kígyómarásra utaló apró szúrt sérülést találtak, amelyet a világ egyik leghalálosabb hüllője, a textilmintás barnakígyó okozhatott. Gyakran fájdalommentes harapásuk miatt az ausztrál hamis kobraként is ismert kígyók különösen veszélyesek.

A malajziai Kuala Lumpurban megszökött egy puffogó vipera. Az állatot egy féfi tartotta otthon. Az sem kizárt, hogy gazdája szándékosan engedte szabadon. A kígyó megmart egy harminc év körüli helyi férfit, akit az afrikai hüllő kétszer harapott meg, ezzel óriási dózisú méreg jutott a szervezetébe. A szingapúri állatkertből sikerült ugyan antimérget beszerezni, de túl későn, a férfi egy nappal később meghalt.

Indiában egy férfi állítólag egy kígyóbűvölőtől vett egy kobrát, azzal az ürüggyel, hogy azt vallási célokra fogja használni. Ám nem így tett. Kiengedte a kígyót egy műanyag edényből abban a szobában, ahol a felesége és a lánya aludt. Másnap reggel mindkettőjüket holtan találták meg. Ganesh azt mondta a szomszédoknak, hogy egy kígyó ment be a házába, és megmarta a feleségét és a gyermekét. A falubeliek megölték a kígyót, majd az anyát és a lányát egy közeli kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították őket. A férfi apósa azonban feljelentést tett a rendőrségen, ezért a rendőrök eljárást indítottak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!