A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lezuhant egy repülőgép Kaliforniában, két ember meghalt

Vágólapra másolva!
Halálos repülőgép-baleset történt Kaliforniában. Először azt gondolták, hogy csak késik, pénteken hajnalban azonban megtalálták a roncsokat.
Vágólapra másolva!

Lezuhant egy repülőgép a kaliforniai South Lake Tahoe közelében csütörtökön délután, a baleset következtében ketten meghaltak. A kutatócsoportok pénteken hajnalban találták meg az egymotoros Luscombe 8A típusú gép roncsait

 - számolt be róla a Fox News. Először azt gondolták, hogy csak késik a gép, később kiderült, tragédia történt, a roncsokat a Willow Creek Road mellett találták meg a kutatócsapatok hajnali fél öt körül a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) tájékoztatása szerint. A fedélzeten két ember tartózkodott, mind a ketten meghaltak. A repülő szerda délután indult a lodi repülőtérről.

A halottak kilétét mindaddig titokban tartják, amíg családjukat nem értesítik

 – közölte a rendőrség. A hatóságok vizsgálják az ügyet.

Egy kéthajtóműves gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania Virginiában; a landolás nem sikerült és a fedélzeten tartózkodó öt ember meghalt - négy felnőtt és egy gyerek. Jeff Ford, a Bath megyei repülőtéri hatóság elnöke elmondta, hogy a kéthajtóműves repülőgép pilótája közölte, kényszerleszállást kell végrehajtania.

Nem érték el a leszállópályát és fák közé csapódtak egy domboldalon.

A hatóságok szerint a vészhelyzet oka egyelőre ismeretlen. A rendőrség megerősítette, hogy a balesetben öten haltak meg, egy gyerek és négy felnőtt. Lezuhant egy kisrepülőgép egy észak-karolinai autópályára, majd kigyulladt. A fedélzeten tartózkodó két ember túlélte a balesetet. Az Észak-Karolinai Állami Közúti Rendőrség szerint

a repülőgép az autópálya feletti villanyvezetéknek ütközött, majd a repülő egyik szárnya egy kamionnak csapódott, majd kigyulladt.

A repülőgépen tartózkodó két embert kórházba szállították, állapotuk stabil. Egy ember meghalt, amikor egy kisrepülőgép lezuhant egy közép-indianai repülőtér közelében, és lezuhant egy MiG-23-as vadászrepülőgép egy légi show-n is. A gépen tartózkodó két ember időben katapultált és nem sérültek meg súlyosan. A repülőgép egy Belleville-i lakóház parkolójába csapódott és a repülőgépen utazó személyzetet egy helyi kórházban kezelik kisebb sérülésekkel, ők ejtőernyővel kiugrottak a gépből.

A pilóta és a hátsó utas sikeresen katapultált a repülőgépből a baleset előtt

- közölte a hatóság. A nézők közül senki sem sérült meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!