Részegen, jogosítvány nélkül csapódott egy kerítésbe egy autós Sepsiszentgyörgyön - fotó

Vágólapra másolva!
Két fiatal ellen is eljárás indult az erdélyi Sepsiszentgyörgyön. Egy 19 éves férfi részegen, jogosítvány nélkül vezetett és az autóval áthajtott egy kerítésen. Az anyósülésen ülő utas ellen is eljárás indult, ugyanis övé volt az autó, amit rábízott a részeg barátjára.
Vágólapra másolva!

Részeg fiatal okozott balesetet az erdélyi Sepsiszentgyörgyön. A Kovászna megyei rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap 12:45 körül kaptak riasztást, hogy baleset történt a Mező utcában.

Az autót vezető 19 éves fiú egy kereszteződésben elveszítette az uralmát a kocsi felett, áttört egy kerítést és a ház udvarán lévő fa állította csak meg. 

- írja a Maszol.

A balesetben senki sem sérült meg, de a helyszíneléskor kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, és a szondáztatáskor az is, hogy az autós részeg. A baleset időpontjában mellette ült az autó tulajdonosa, aki úgy adta át neki a volánt, hogy 

tudta, barátjának nincs vezetői engedélye és ittas állapotban van, ezért ellene is eljárás indult.

Ismerőse életét is veszélybe sodorta egy részegen száguldó sofőr Esztergomban - Videó. Bárhol előbukkanhat egy részeg sofőr: hajmeresztő módszerekkel akarták megúszni a büntetést. Részegen, benyugtatózva okozott balesetet egy sofőr. Részeg sofőr okozott halálos buszbaleset Floridában

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről