Robert De Niro Donald Trumpot szidta, utána egyből megbánta

Vágólapra másolva!
A liberális színész, Robert De Niro többé nem kapja meg a Nemzeti Műsorszolgáltatók Szövetségének (NAB) áhított díját, miután egy Trump-ellenes monológot adott elő a 45. elnök manhattani perén idején a héten.
Vágólapra másolva!

A NAB a jövő héten De Nirót tervezte kitüntetni a NAB Leadership Foundation rangos Amerikának szolgáltatása díjával. A kétpárti csoport azonban visszavonta az elismerést, miután De Niro részt vett egy Biden-Harris sajtótájékoztatón, és Trump volt elnököt "veszélynek" minősítette az amerikaiakra nézve, akik "el akarják pusztítani" New York városát és a nemzetet - számolt be a történtekről a Hír Tv. (A Trump elleni felháborító politikai támadásról itt írtunk bővebben.)

Bár határozottan támogatjuk minden amerikai jogát a szólásszabadság gyakorlásához és a polgári szerepvállaláshoz, egyértelmű, hogy De Niro úr közelmúltbeli nagy horderejű tevékenységei elvonják a figyelmet a jótékonysági munkáról, amelyet reméltünk elismerni

- mondta a szervezet szóvivője, majd közölte:

A díjazottak szolgálatára való összpontosítás érdekében Mr. De Niro többé nem vesz részt az eseményen.

De Niro kirohanására persze többen is reagáltak, a nyilvánosan elmondott monológ után azonnal is. A Fox News azt írta: a beszédek lezárása után a helyzet hamarosan káoszba fulladt, mivel De Nirót Trump támogatói kiabálva bírálták, amikor elhagyta a pódiumot. De Niro egy férfival ordítozott, aki leszerepelt színésznek nevezte.

Donald Trump „szánalmasnak” és „bukónak” nevezte De Nirót a közösségi médiában a kirohanását követően. 


 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről