Hajviselete miatt kellett felmondania egy nőnek Skóciában

légiutas,kísérő,Edinburgh
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Az egyik légitársaság volt légiutas-kísérője azt állítja, kénytelen volt felmondani a munkahelyén az extrém frizurája miatt 2023 nyarán. Marion McKay pereli a légitársaságot, mint mondta, amikor felvették, nem volt szó arról, hogy baj lenne a hajával.
Vágólapra másolva!

A Jet2 egyik volt stewardesse azt állítja, rövid haja miatt fel kellett mondania a munkahelyén

 - számolt be róla a Mirror. Marion McKay azt mondta az Edinburgh-i munkaügyi bíróságon, a légitársaság azzal fenyegette, hogy eltiltja a munkavégzéstől, ha nem változtat a frizuráján. A nő annyira stresszes lett emiatt, hogy egy hét múlva felmondott, mint mondta, nem volt más választása.

Most 22 000 fontot, vagyis több mint 10 millió forintot követel a cégtől bevételkiesés és szorongás miatt.

A légitársaság tagadja, hogy bármiféle jogsértést követett volna el.

Kezdetben azt gondolta, eleget tesz a kérésnek, mert szerette a munkáját, de végül meggondolta magát, és felmondott

 - mondta Marion McKay ügyvédje, Amanda Buchanan. Amikor 2022 júniusában felvették, arra kérték, hogy takarja el a tetoválásait, de a hajáról nem esett szó. A vezetőség csak körülbelül 14 hónappal később hozakodott elő a dologgal, amikor a cég egyik magas rangú vezetője kérte, hogy növessze meg a haját. A személyzetnek voltak férfi tagjai is, nekik is rövid hajuk volt - érvelt Mckay. 

Stuart Mckenzie, a nő egyik vezetője ezt mondta: 

Július tizedikén beszéltem a felperessel a hajával kapcsolatban. Szándékunk volt még beszélni vele, kerestük a megfelelő időpontot, de ő túl elfoglalt volt.

 A frizurája nem felel meg az elvárásainknak, túl extrém. Mondtuk neki, hogy megnöveszthetné oldalt is a haját. 2023. július 14-én Marion McKay táppénzre ment stressz és szorongás miatt, munkaviszonya 2023. augusztus 13-án szűnt meg. Felettesei szerint mindig egyre extrémebb lett a haja. 

Autómatrica miatt rúgtak ki gyerekeket egy floridai iskolából. A 35 éves Michelle Cline, akit az Only Fans követői Piper Fawn néven ismernek, hatalmas felháborodást keltett, amikor gyerekeit az egyházi iskolába fuvarozva a tanárok és más szülők azt látták, hogy az autójának hátulján egy Only Fans reklám van. 

Az asszony először csak arra kérték, hogy amíg ez a matrica az autóján van, az előkészítő iskola főbejáratától távolabb tegye le a gyerekeit, de az ügy azóta már annyira elmérgesedett, hogy a gyerekeit azonnali hatállyal ki is rúgták. 

L.L. Junior tavaly novemberben vágott bele a streetfood vállalkozásba. Azonban számtalan kritika érte az éttermét, így kénytelen volt változtatni: kirúgta alkalmazottait.

Egy 35 éves wisconsini pornósztár azzal futott be karriert, hogy nagypapakorú férfiakkal forgatott pornófilmeket, ám emiatt három idősek otthonából is kitiltották. Tiff azonban nem adta fel az álmát, hogy továbbra is szórakoztassa az idős férfiakat, és esélyt adjon nekik arra, hogy filmsztárnak érezhessék magukat.

Több mint 300 000 ember írta alá azt a petíciót, amelyben azt követelik, hogy egy orosz kalauz veszítse el az állását,

 miután kidobott egy macskát a vonatról, mert azt hitte, hogy egy kóbor állat. A Twix néven ismert kandúr még január 11-én szökött ki a hordozójából a Jekatyerinburg és Szentpétervár között közlekedő vonaton.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről