Olyan fényűző temetést még nem látott, mint a híres ír gengszteré

Vágólapra másolva!
Óriási, fényűző temetést szervezett egy ismert ír gengszternek a családja, aki néhány nappal ezelőtt halt meg egy balesetben. Az eseményen a férfi összes rokona és barátja részt vett, akik rendkívül tisztelték a férfit, ezért utolsó útjára kokaintömbök között kísérték el.
Vágólapra másolva!

A DailyStar számolt be arról, hogy szombaton egy autóbalesetben halt meg a harmincas éveiben járó, Beech Parkból származó, ír Stephen O'Reilly, akit legtöbben csak O'Reilly gengszternek hívtak. A férfit többször elítélték betörések és más súlyos bűncselekmények miatt, ezért a környékbeliek rendkívül veszélyes és erőszakos bűnözőnek tartották. Emiatt családja úgy gondolja, a férfi nem balesetben halt meg, hanem meggyilkolták. 

Családja hatalmas tisztelgést tartott a gengszter temetésén. 

A férfi holttestét egy aranykoporsóba rakták, amit O’Reilly házának az ablakán keresztül emeltek ki, majd elvitték a Béke Királynője templom elé, ahol óriási aranykeretes képeket állítottak a gengszter tiszteletére. 

Mindemellett a bejáratnál volt a férfiról készült portré, amin O’Reilly félmeztelenül mutogatja az izmait. A képre azt írták:

Az igazi Pablo. Az egyetlen gengszter Reilly!

A temetésről a kokain sem maradhatott ki, a lenyűgöző virágokkal díszített képek mellett hatalmas tartályokba rakták a drogot, amiből bárki kedve szerint vehetett. 

A gengszter barátai a közösségi oldalakon tetszelegtek a férfi előtt, ahol leírták, hogy nem tudják feldolgozni a férfi halálát.

Szörnyű álomnak tűnik, nem tudok megnyugodni!

- írta az egyik barát.

image

Ahogy azt az Origo is megírta, egy ecuadori gengszter holttestét ellopták a temetőből. A férfi Kolumbiába menekült, miután túlélt két korábbi merényletet Ecuadorban. Holttestét május 6-án találták meg a fején lőtt sebekkel egy erdős területen. A rendőrség gyanúja szerint testőre ölte meg, aki el akarta lopni a nagy összegű készpénzt, amelyet a bandavezér magával vitt, amikor bujkálni kezdett. A tetoválásai alapján azonosították, és tavaly május 18-án a Medellíntől délre fekvő központi temetőben lévő kriptában helyezték örök nyugalomra. Aonban ezután néhány nappal a munkások nyitva találták a temető kapuját, és amikor átkutatták a területet, észrevették, hogy az egyik sírbolt üres. A tisztviselők később megerősítették, hogy a szóban forgó sírboltban volt Junior Roldán holtteste. A rendőrség a helyi médiának elmondta, hogy az éjszaka folyamán többen betörtek a temetőbe, és elvitték a holttestet. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről