A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A teniszlabdák megszállottjává vált egy kutya, gazdája száz elcsent labdát adott vissza egy klubnak

Vágólapra másolva!
Egy kutyatulajdonos kénytelen volt több mint 100 labdát visszaadni egy teniszpályának, miután megszállott Jack Russell kutyája folyamatosan eltulajdonította őket.
Vágólapra másolva!

Az állat gazdája, a 42 éves Shauneen Fowler elmondta, hogy a séták alkalmával Buddy kiszagolta a teniszlabdákat, amelyeket a pályákról a bokrokba ütöttek, és magával vitte őket haza.

Shauneen elmondta, hogy kilencéves hosszúszőrű Jack Russellje azóta rajongott a labdák gyűjtéséért, amióta kölyökként ivartalanították.

Azt mondta: 

A teniszlabdák megszállottja, mióta a "saját labdáit" elvették tőle. Addig nem igazán érdekelte!

Buddy elkezdte felfedezni a Jackson's Field teniszpályái melletti bokrokat, és ritkán tért vissza a sétákról anélkül, hogy egyet haza ne vitt volna.

Buddy.
Fotó: Shauneen Fowler / Facebook

Shauneen elmondta, hogy megpróbálta visszadobni a labdákat a pályára, de a makacs Buddy egyszerűen visszaszerezte őket, vagy egy másikat keresett, ezért beadta a derekát, és elkezdte hazavinni őket.

Az állat gazdája elmondta, hogy először elkezdte betenni őket a szekrénybe, de aztán az lassan megtelt, és nem maradt hely a cipőinek - írta a Daily Mail.

Buddy.
Fotó: Shauneen Fowler / Facebook

Gyakran előfordult, hogy a kutyus naponta hármat-négyet is talált. 

Miután nemrég elköltözött, Shauneen úgy döntött, hogy összeszedi Buddy labdagyűjteményét, és visszaviszi a pályára. Történetüket egy kutyás Facebook-csoportban is megosztotta, ahol sok pozitív reakciót kapott, a legtöbben nagyon aranyosnak és viccesnek találták a kutyus furcsa hobbiját.

Furcsa szokások

Brazíliában egy nő rendszeresen az ölében utaztatta a kutyáját. Amikor az autó egy híd alá ért, a kutya lehúzta a fejét, nehogy beverje. A gazdája is csak nevetett rajta.

Tavaly beszámoltunk arról is, hogy Bangkokban egy kutya azzal szokott alamizsnát vagy csak egy simogatást kunyerálni a turistáktól, hogy húzza a bal hátsó lábát. A Gae nevű állatnak persze nem tört el a lába, de a mutatványa hatásos. 

Hogyan legyünk jó gazdik? Ingyenes oktatóanyagokat készítettünk a kutyatartás kihívásaira.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!