A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rettegnek az anyák Ukrajnában, a biztos haláltól féltik gyermekeiket – videó

Fotó: Jevhen Maloletka
Vágólapra másolva!
Egy menekült család nyilatkozott a Tényeknek a háború borzalmairól. Bárkit bevihetnek az utcáról a seregbe, ahol a biztos halál vár rájuk. Egy leszázalékolt ismerősüket besorozták, a frontra küldték, ahol meghalt. Mostanra már a nők sincsenek biztonságban.
Vágólapra másolva!

Egy menekült család nyilatkozott a Tényeknek.  Arról beszéltek, hogy

Ukrajnában a háború miatt családok szakadnak szét, rettegnek az anyák, akik féltik gyermekeiket a fronttól, mostanra pedig már a nők sincsenek biztonságban a kényszersorozás miatt. 

A családnak sikerült átjutnia a határon, így Magyarországon kezdhettek új életet. 

Mint elmondták, volt olyan ismerősük, akinek papírja volt arról, hogy le van százalékolva. Ezt a papírt szerette volna meghosszabbíttatni a hadkiegészítő-parancsnokságon, ahol azonban azonnal besorozták, majd a frontra küldték és elesett.  

A Tények riportjában elhangzott, hogy 

bárkit bevihetnek az utcáról a seregbe, ahol a biztos halál vár rájuk. 

Brüsszelben közben tovább erőltetik a háború folytatását, és el akarják nyomni a békepárti erőket.

Manfred Weber szerint Európának készen kell állnia egy Amerika segítsége nélküli háborúra, és ezért Moszkvával szemben akár a nukleáris elrettentés sem nagy ár. 

Európában jelenleg többségben vannak a háborúpárti erők, erről Menczer Tamás is beszélt egy lakossági fórumon. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette, Magyarországon csak akkor lesz béke, ha minél többen szavaznak Orbán Viktorra. 

A békepárti pozíciónk megőrzése csak akkor megy, ha a magyar emberek ott vannak tömegével, nagy számban, és támogatják Orbán Viktort 9-én

 

- fogalmazott Menczer Tamás. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!