Többen megfulladtak egy hűtőkocsi rakterében Kínában

Vágólapra másolva!
Holtan találtak nyolc embert egy hűtőkamion rakterében Honan tartományban, halálukat fulladás okozta - jelentette rendőrségi közlésekre hivatkozva a kínai állami média hétfőn.
Vágólapra másolva!

A rendőrségi szóhasználat szerint "illegális utasok" holttesteit a teherautó sofőrje fedezte fel helyi idő szerint vasárnap hajnalban, amikor a tartományi székhely Csengcsoutól délre, az autópályáról letérve egy benzinkútnál ellenőrizte a rakteret.

A férfi azonnal riasztotta a mentőszolgálatot, de a hűtőkocsi szigetelt rakterében szerencsétlenül járt embereket már nem tudták újraéleszteni. A helyi hatóságok vizsgálják az ügyet, és 

eljárást indítottak a teherautó vezetője, valamint az üzemeltető cég más, a szabálytalan személyszállítás miatt felelősségre vonható alkalmazottai ellen.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, szörnyű körülmények között halt meg 39 migráns, akik egy levegőtlen hűtőkamionba zárva próbáltak meg Angliába jutni. Korábban írtunk arról, hogy holtan találtak 46 migránst egy kamion tűzforró rakterében Texasban. Arról is írtunk, hogy meghökkentő módszerrel próbáltak ké bevándorlót a Spanyolországba csempészni, egyikük közvetlenül az autó motorterében utazott
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!