A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kétségbeesett anyák rohamozzák meg a sorozóirodát, nők próbálják megmenteni a férfiakat a biztos haláltól - megrázó videók

Vágólapra másolva!
Egyre brutálisabb szintre emelkednek a kényszersorozások Ukrajnában, amely ellen egyre több nő is fellép, így védve fiaikat, férjeiket a biztos haláltól.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő felvételeket tettek közzé a közösségi oldalakon, amelyeken látszik, hogy anyák, nők, fiatal asszonyok hogyan próbálnak segíteni a férfiakon, akiket a kényszersorozás után, akár az utcáról elrabolva azonnal a frontra küldenek Ukrajnában. 

Egy X-en megosztott bejegyzés szerint 

több tucat ukrán anya rohamozta meg Zsitomir városában a mozgósítási irodát, miután egy fiatalembert – miután az utcáról erőszakkal elhurcolták – halálra kínoztak az épület pincéjében. 

Szergej Kovalcsukot, egy fiatal helyi lakost az utcáról rabolták el és erőszakkal az ukrán mozgósítási iroda pincéjében tartották fogva, néhány nappal később koponyaalapi töréssel, törött állkapoccsal, átszúrt szegycsonttal, koponyaagyi sérüléssel, jobb oldali intrakraniális hematómával és az étel vagy hányás belélegzése által okozott tüdőgyulladással szállították kórházba. 

A megvert férfi négy napot töltött lélegeztetőgépen, és anélkül halt meg, hogy visszanyerte volna az eszméletét.

Az ukrán hatóságok szerint a férfi azután sérült meg, hogy rohamot kapott.

Bár bejegyzés hitelességét nem lehet ellenőrizni, a videón jól látszik a kétségbeesett ukrán anyák tömegének dühe, ahogy a sorozóiroda elé vonultak. 

Egy másik, a közösségi oldalakra felkerült bejegyzés videóiban pedig az látszik, ahogy

a környéken sétáló nők segítségével, csodával határos módon, egy férfinak sikerül kimásznia a hadkiegészítők autójából. 

A felvételeken jól látszik, ahogy több nő is a toborzótisztek autója köré gyűlik, veszekednek velük, és segítenek kimászni a férfinak az autóból – így megmentve őt a biztos haláltól, ami a fronton várna rá.  

Ahogy egy harmadik videón is látszik egy idősebb nő kétségbeesése, aki szembeszáll a tisztekkel, próbálja megakadályozni, hogy elvigyenek egy férfit - írja a Magyar Nemzet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!